2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 

Új szolgáltatást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal: a magánszemélyként adóbevallást készítõk egyszerûbben telepíthetik a kitöltõprogramot. Ez valóban elõrelépés, de a program még így is igen messze van attól, hogy felhasználóbarátnak lehessen nevezni. A hackerek által feltört Java kell a futtatásához, a beígért súgót eddig is megkaptuk papíron, a kitöltés pedig nem igazodik a számítógépek világához. Gyorsteszt.

Hétfõig több százezer bevallást vár a NAV.

A személyi jövedelemadó bevallására egy hetük, a társasági adóval és számos más közteherrel történõ elszámolásra pedig két és fél hetük maradt azoknak az adózóknak, akik még nem tettek eleget kötelezettségeiknek. A NAV ügyfélszolgálatai hosszabb ideig tartanak nyitva a hajrában.


Debrecen - Hasznos tudnivalók a 2011. évrõl benyújtandó személyi jövedelemadó bevalláshoz.


Jövõ hétfõig nyújthatják be adóbevallásukat a vállalkozási tevékenységet folytató vagy az általános forgalmi adó körbe tartozó magánszemélyek - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

Már megkezdték az adóbevallási ívek postázását. A megyében mintegy 220 ezer bevallást várnak idén. Akinek nem postázzák a nyomtatványt, az mától kérheti a hivatal ügyfélszolgálatán a nyomtatvány-csomagot.

Adóbevallási határidõ!2010-02-15 17:55:48
« Előző « 2. oldal »