2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Hatan vesztették életüket, köztük mindkét jármû vezetõje abban a balesetben, amely hétfõn éjjel fél kettõ körül történt Biharkeresztesnél, a 42-es fõúton: egy román rendszámú kamion és egy moldáv mikrobusz ütközött össze. A karambolban négyen sérültek még meg, egyikük állapota életveszélyes. A helyszínelés még tart, a forgalmat elterelik.

Öten életüket vesztették hétfõn kora hajnalban Biharkeresztesnél, amikor egy kamion mikrobusszal ütközött.

Elfogták Budapesten azt a férfit, akit egy biharkeresztesi idõs asszony meggyilkolásával gyanúsít a rendõrség - értesült a Független Hírügynökség pénteken.

Nézze meg Hajdú-Bihar 5 legfrisseb rendõrségi hírét!

Régi és új sással bekötött székek, hárságyak és karos padok tekinthetõk meg a „Székfaragó mesterek az Érmellékrõl” címû, dr. Kéri Gáspár gyûjteményébõl összeállított kiállításon, mely hétfõn nyílt a biharkeresztesi helytörténeti gyûjteményben.

Állatorvosi ügyeletek Berettyóújfalu és Biharkeresztes körzetekben az elkövetkezendõ hónapban:

 Ártánd, Bedõ, Berekböszörmény, Bojt, Mezõpeterd, Nagykereki, Told, Váncsod

Biharkeresztesen is megemlékeznek március 15-én az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulójáról.


Már kiengedték a berettyóújfalusi kórházból a vasárnap reggel, Biharkeresztesnél történt baleset sérültjeit. A korábbi információkkal ellentétben mind a hét ember csak könnyebb sérüléseket szenvedett, zúzódásokat, kisebb vágási sebeket kellett ellátniuk az orvosoknak.

A Magyar Kultúra Napját ünneplik Biharkeresztesen január 22-én.

A Bihari Szabadmûvelési és Népfõiskolai Egyesület, valamint a biharkeresztesi Városi Mûvelõdési Ház és Könyvtár

2009. október 14-én szerdán 10 órakor tartja az Építõ Közösségek - közmûvelõdési intézmények az egész életen át tartó tanulásért címû projekt Nyitó Konferenciáját, melyre meghívták a közmûvelõdési intézmények és civilszervezetek képviselõit.

 

 

 

Változatos, izgalmas programokkal kecsegtet a III. Református Mûvészeti Fesztivál, ami május 10-tõl 17-ig lesz Biharkeresztesen.

Így csináljuk mi2009-04-22 08:46:47

Egy jól mûködõ, anyagi gondoktól mentes vadásztársaság. Röviden ez jellemzi a biharkeresztesi Petõfi Vadásztársaságot, amirõl az elnökkel, Szabó Vincével beszélgettem.

Biharkeresztes -

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki jármûvével egy sarki háznak csapódott kedden este Biharkeresztesen, a Széchenyi és a Kinizsi utcák keresztezõdésében.
Szörnyû baleset2008-08-26 10:26:58
« Előző « 4. oldal »