2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Csaknem négyszázmillió forint kárt okoztak két biztosítónak egy társaság tagjai. A csalók színlelt baleseteket rendeztek, a kártérítéseket pedig hamis okiratok alapján fizettették ki.
Vagy ötven embert vert át2010-04-19 11:58:49
Lezárta a nyomozást a Vám- és Pénzügyõrség a MÁV Biztosító egymilliárd forintos sikkasztási ügyében. A MÁV ÁBE intézõ bizottságának elnökét sikkasztással, pénzmosással, csalással és hûtlen kezeléssel gyanúsítják.
Még mindig szerepel a köztartozásmentes adózók adatbázisában az Eclipse Zrt., annak ellenére, hogy a cég ellen milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt nyomoznak a vámosok.

Az MTK egykori futballistája, Katzenbach Imre is érintett a milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt indított Eclipse-ügyben. A vám- és pénzügyõrség országos ...
A jelenlegi adatok szerint 3 milliárd forintnál nagyobb kárt okozott egy értékpapír-kereskedõ cég, amelynek budapesti és debreceni irodáiban kedden délelõtt házkutatást kezdett a rendõrség ...
Felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a két embert, akik még 2008 januárjában engedély nélkül mozgáskorlátozott igazolványhoz segítették Polgár Gézát, a Fókusz riporterét.
« Előző « 2. oldal »