2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Négyszázmilliós ingatlanok nyakig gazban! Mit akar az eladó?Forrás: Ingatlantájoló
Utolsó módosítás: 2010-06-25 17:48:53
Címkék: Ingatlan, eladó, lakás, gaz
A brit ingatlanpiacon nem szokatlanok az egymillió font (350 millió forint) feletti adásvételek, ugyanakkor egy 1,25 millió fontról (440 millió forintról) szóló hirdetés kapcsán sokan egy vidéki kastélyra, vagy egy városi luxusingatlanra gondolnának, de ez esetben nem így van.

A hirdetés mögött gazban álló, használaton kívüli garázsok állnak, melyek a neves Knight Frank ingatlanügynökség szerint még úgy is fantasztikus befektetési potenciállal bírnak, hogy jelenleg még építési engedéllyel sem rendelkezik az eladó a területre.

A területre, amely a brit fõváros egyik legelegánsabb kerületében Primrose Hill-ben található, ahol olyan hírességek rendelkeznek ingatlanokkal, mint a sztárséf Jamie Oliver, a modell Kate Moss, vagy a színész Jude Law.

A lepusztult garázsok elõtt burjánzik a növényzet, a falak omladoznak, belül a penész az úr. Jogerõs építési engedély birtokában érhetne ennyit a garázsok alatti terület, de telekáron is csak akkor éri meg, amennyiben a fejlesztések elé nem gördülnek bürokratikus akadályok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!