2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás egész évben, így az õszi szünetben is érvényes – tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) Kommunikációs Fõosztálya vasárnap.

A pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), így még többen pályázhatnak hûtõ- és fagyasztócserére – közölte az NFM kedden az MTIvel.

A következõ 6 évben 1500 milliárd forintból valósulhatnak meg újabb közlekedési beruházások Magyarországon, az összeg háromnegyedét a kormány vasúti fejlesztésekre szánja - jelentette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyonpolitikáért felelõs államtitkára hétfõn, a Szolnok-Szajol vasútvonal új Tisza-hídjának betolása alkalmából, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Megjelent a lakóingatlanok elavult állapotú, gyenge minõségû homlokzati nyílászáróinak cseréjére kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció hétfõtõl elérhetõ a kormányzati honlapon (www.kormany.hu), a pályázatkezelõ ÉMI Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu), és a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) oldalon – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Megjelent a háztartási gépek cseréjére kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció csütörtöktõl elérhetõ a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Megjelent a lakossági fûtésrendszer korszerûsítésére kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció hétfõtõl elérhetõ a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Jövõ hétfõtõl lesznek elérhetõek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai, összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendõ támogatás áll rendelkezésre három különbözõ pályázatból – jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelõs államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Hétfõtõl Budapest mellett három nagyvárosban, Debrecenben, Gyõrött és Szegeden ellenõrzik az autók környezetvédelmi állapotát – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vasárnap az MTI-vel.

A kormány döntése alapján 57 önkormányzat jut ingyenesen 104 ingatlanhoz, amelyek összértéke mintegy 2,1 milliárd forint – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Július elsõ szombatján életbe lép a nehéz tehergépjármûvek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdõdik – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.

Cáfolja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az EME Zrt. mobilparkolással kapcsolatos állítását; az MTI kérdésére a tárca megerõsítette, hogy azok a viszonteladók, akik nem szerzõdtek a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel, nem nyújthatnak mobilparkolási szolgáltatást július 1-tõl, közéjük tartozik az EME Zrt. is.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szerint minden korábbinál nagyobb biztonságban lesznek a takarékszövetkezetek ügyfeleinek megtakarításai a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról szóló törvény idén november 12-én elfogadott módosítása értelmében.

 

Nem változnak a távhõárak októbertõl - illusztráció
Budapest, 2012. szeptember 24., hétfõ (MTI) – Nem változnak a távhõárak október 1-jétõl; a Magyar Energia Hivatal (MEH) árképzési javaslatának feldolgozása és értékelése folyamatban van – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI érdeklõdésére.

 


Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) – A tervek szerint január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja; a díjstruktúra legfontosabb újdonsága, hogy a heti (10 napos) matrica fenntartása mellett megszûnik a 4 napos jogosultság a D1 kategóriában – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel szerdán.

« Előző « 2. oldal »