2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Mintegy hatszáz diák kezdhette meg a tanévet a 70 millió forintból tejlesen felújított József Attila Általános Iskolában Berettyóújfaluban.

Hétfõtõl már heti két alkalommal a Puskin utcai egykori tanácsházában kialakított ügyfélszolgálati irodában is intézhetik szociális ügyeiket a berettyószentmártoniak, miután szerdán hivatalosan is átadták a 44. szám alatti teljesen akadálymentesített, és új szolgáltatásokkal is kibõvített központot.

Gyõzelmet aratott Mezei-Vill FC futsalcsapata péntek este a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban tartott felkészülési tornán.

Az NB III. 3. fordulójának vasárnapján három hajdú-bihari csapat lépett pályára. A Tisza-csoportos Berettyóújfalu és Püspökladány is 2-0-ra kapott ki, hozzájuk hasonlóan a Mátra-csoportos Balmazújváros is 2-0-s eredményt ért el, azzal a különbséggel, hogy az újváros gyõzött.

Tanulhatunk a múzeumoktól2010-08-30 08:44:15

A múzeumpedagógia jegyében telt a pénteki nap a berettyóújfalui Bihari Múzeumban, valamint a püspökladányi Karacs Ferenc Múzeumban megrendezett évadnyitókon.

Lapunk lakossági információkból értesült arról a szomorú hírrõl, hogy a berettyóújfalui baptista imaház tegnap éjszaka összedõlt. A hírt késõbb a rádió híradásai is megerõsítették.

A Hajdú-Bihar Megyei Tûzoltószövetség és a Berettyóújfalui Hivatásos Önkormányzati Tûzoltóparancsnokság közös rendezésében 2010. szeptember 03-04-én hetedik alkalommal kerül megrendezésre Berettyóújfaluban a Bihari Nemzetközi Kocsifecskendõ Verseny és Tûzoltó Fesztivál.

Rutin, szakmai tapasztalat, ugyanakkor megújulás vezette a Fidesz-csoportot az egyéni önkormányzati képviselõjelöltek kiválasztásánál – hangzott el azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyen be is mutatkoztak az egyéni képviselõjelöltek és polgármesterjelölt.

Augusztus 12-14. Pozsonyban 24 ország részvételével rendezték meg a Felnõtt Fekvenyomó Európa Bajnokságot.

Az újfalui ifjak gyõzelme2010-08-17 08:38:45

Berettyóújfalu már az elsõ mérkõzésén bizonyította, ott a helye az NB III-ban.

Az NB III. elsõ fordulójának vasárnapján két hajdú-bihari csapat lépett pályára.

A hét végén kezdõdõ NB III-as bajnokságban bizonyíthat idén is a Berettyóújfalu.

Új vezetõedzõvel kezdték meg a felkészülést a Mezei-Vill FC futsaljátékosai, munkájukat immár Bacsó Richárd irányítja. A szakember Kassáról érkezett Berettyóújfaluba, s jelenleg õ a szlovák válogatott szövetségi kapitánya is.

Nem indul Szeifert Ferenc2010-08-10 09:57:04

Nem indul az õszi választáson Berettyóújfalu jelenlegi polgármestere, Szeifert Ferenc.

Hamarosan kiderülhet, van-e alapja a mérgezésrõl folyó szóbeszédnek.

Olvasónk által korábban feltöltött "Új Polgármester jelölt Berettyóújfaluban?" címû cikkre megérkezett az érintett válasza, melyet alább közlünk.

Az Epack Kft. új beruházási programja keretében egy megközelítõleg ötezer négyzetméteres gyártócsarnok felépítésére és beüzemelésére kerül sor a társaság berettyóújfalui telephelyén.

Közlekedési baleset történt a 47.sz.fõúton, Tépe térségében. Két személygépkocsi frontálisan ütközött.

Elkészült az a tanulmánykötet Berettyóújfaluban, amelyen már hónapok óta dolgozott a spanyol szakember, Federico Vidal Montaldo, akivel a januári, hazai rendezésû futsal Európa-bajnokság után került munkakapcsolatba a Mezei-Vill.

Újabb név jelent meg a polgármesteri székért indulók között Berettyóújfaluban.

Kórházba szállították annak a lengyel rendszámú autónak a vezetõjét, aki egy román rendszámú kamionnal ütközött össze pénteken délután a 47-es fõúton, Berettyóújfalu belterületén, a Honvéd utcán.

Egy ember a helyszínen meghalt, kilencen pedig megsérültek abban a balesetben, amely hétfõn reggel történt a 42-es fõút, Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán, ahol két mikrobusz, és egy autóbusz karambolozott.

Baleset történt Berettyóújfaluban a 42. sz. fõúton a Királyhágó utcán hétfõn délután, ahol kamion villanyoszlopnak ütközött.

Dr. Muraközi Zoltánt nevezte ki a berettyóújfalui önkormányzat a Gróf Tisza István kórház fõigazgatói pozíciójára, miután a három pályázóból – a korábbi fõigazgató dr. Bulyovszky István Muraközit támogató visszalépése után – kettõ maradt. Közülük az alkalmasabb, korábban is a kórház kötelékében dolgozó szakembert választották.

A 47.sz. fõúton Berettyóújfalu elõtt a kettõs kanyarnál egy kamion felborult. Személyi sérülés nem történt.

« Előző 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 « 23. oldal » 24 25 26 27  Következő »