2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
M4: marad az eredeti2010-11-19 15:07:15

A civilek által javasolt nyomvonalat vizsgálják, de várhatóan elutasítják.

A Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfalui Rendõrkapitányság adománygyûjtést szervezett a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság adománygyûjtést szervezett a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére, az összegyûlt adományokat holnap szállítják Devecserre.

Mintegy 850 millió forintból valósul meg az a négycsillagos szálloda Berettyóújfaluban, aminek alapkövét a napokban helyezték el ünnepélyes keretek között.

Igazi közönségsikert hozott a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen Berettyóújfaluban megrendezett küzdõsportgálája: a Low-kick-, K-1-, K-3- és amatõr MMA szabályrendszerû küzdelmeket több mint ezren szurkolták végig.

Újabb három hónappal, februárig meghosszabbította a Debreceni Városi Bíróság S. Andrea elõzetes letartóztatását hétfõn.

Idõs asszonyt bántalmazott és rabolt ki kedden délután két hencidai fiú, akik már rács mögött vannak.

Eltûnt Rézmûves Alexa2010-11-04 10:36:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vizsgálatot folytat Rézmûves Alexa ( Debrecen 1996.09.02.) debreceni lakos eltûnése ügyében.

Eltûnt Lakatos Zoltán2010-11-04 10:26:32

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Lakatos Zoltán ( Berettyóújfalu 1992.11.24. ) Komádi lakos eltûnése ügyében.

A Mezei-Vill is pályára lépett hétfõ este a pénteki, gyõri rangadó után. Trencsényiék Miskolcra utaztak, ahol a Borsod Volán Szabadidõközpont együttesével találkoztak; az összecsapást magabiztosan – 6–2-re – nyerték az újfaluiak.

Egyetlen percig sem adták fel az újfaluiak, 0–4-rõl álltak fel és maradtak partiban.

Küzdõsport-gálára várja a keményebb mûfajok rajongóit az ország egyik vezetõ vegyesharcmûvészeti klubja: a Hungarian Pitbull Figters Debrecen november 6-án, Berettyóújfaluban 13 mérkõzésbõl álló viadalt szervez.

Több településen mintegy 300 ember vehet részt két éven át a Második Esély Népfõiskolai Program Biharban elnevezésû projekt keretében meghirdetett felzárkóztatásban.

Wlassics Gyula-díjjal ismerték el a szentpéterszegi Harasztosi Sándor munkáját. A Bihari Népfõiskola elnöke október 22-én vehette át a díjat Budapesten, a Néprajzi Múzeumban Szõcs Géza államtitkártól.

Szép eredményekkel tért haza a Közép-Európa Kupa Felnõtt Fekvenyomó Bajnokságról a berettyóújfalui Eötvös DSK háromfõs csapata.

Nem játszik október 25-én, hétfõn este a Mezei-Vill FC csapata futsalbajnoki mérkõzést a Kabos Endre Sportcsarnokban.

Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

A beruházás több milliárd forintba kerül, amihez még eu-s támogatást is kap Berettyóújfalu.

Tizenharmadik alkalommal telt meg a berettyóújfalui sportcsarnok a bihari termelõk, vállalkozók bemutatkozó standjaival. Október 15-én és 16-án zajlott ugyanis a város egyik nevezetes rendezvénye, a Bihari Számadó Napok.

Újabb egységekkel gyarapította bajnoki pontjainak számát a Mezei-Vill FC a hazai élvonalbeli futsalbajnokságban, mivel hétfõ este idegenben gyõzött a Gyöngyös alakulata ellen.

Idén is ösztöndíjjal támogatja az Önkormányzat a hátrányos helyzetû, szociálisan rászoruló fiatalokat a Bursa Hungarica pályázat keretében. 180 diáknak kívánnak segítséget nyújtani – és remélik, ezúttal fel tudják tölteni a keretet.

A Gyöngyös otthonában lép pályára hétfõ este hét órakor a Mezei-Vill FC az elsõ osztályú futsalbajnokság harmadik fordulójában.

Gólzáporos gyõzelemmel mutatkozott be a Mezei-Vill FC hazai pályán a 2010/2011-es bajnokságban. Trencsényiék hétfõ este játszottak a berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban, ahol 13–0-ra verték meg az Ózd együttesét.

Új szolgáltatásokkal várja majd hamarosan vendégeit a berettyóújfalui strandfürdõ. A város fürdõjére számos fejlesztés vár.

Évadnyitó szurkolói ankétra várják a Mezei-Vill FC rajongóit szeptember 17-én, pénteken 17 órakor a Morotva-ligetbe. A 2010/2011-es bajnokságra szóló bérleteket is megvásárolhatják az érdeklõdõk ezen a rendezvényen.

« Előző 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 « 22. oldal » 23 24 25 26 27  Következő »