2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Hiába várta süketnéma hozzátartozóját egy család hétfõ este a berettyóújfalui buszállomáson, a középkorú férfi nem érkezett meg a megbeszélt járattal – közölte kedden Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

Ingyenes koncertet ad az Adagio együttes július 15-én Berettyóújfaluban, a Szent István téren.

Nézze meg Hajdú-Bihar 5 legfrisseb rendõrségi hírét!

A Fidesz berettyóújfalui polgármesterjelöltje elsõsorban a mûködõképességre helyezné a hangsúlyt.

Új vezetõedzõ irányítja a jövõben a Mezei-Vill FC elsõ osztályú futsalcsapatának munkáját: Bacsó Richárd, aki a Kassa edzõje volt, érkezik Berettyóújfaluba.

Nagyméretû kórházfejlesztés, és tömbösítés várható Berettyóújfaluban 2011-ben.

Gyalogost gázoltak, karamboloztak, szekerek okoztak problémákat a Hajdú-Bihari közlekedésben szombaton.

Negyven állami gondozott gyerek tanulmányi eredménye és konfliktuskezelése fejlõdhet annak a Kaláka nevû rehabilitációs programnak a jóvoltából, amelyet a Komádi Gyermekotthon és a berettyóújfalui Arany János Gyermekotthon munkatársai tartanak számukra.

Kedden kora délután állampolgári bejelentés érkezett a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére, hogy szomszédjukat hosszabb ideje nem látták, kérik a rendõrség segítségét.

Ismét eredményes volt a berettyóújfalui rendõrök munkája. Délután a szomszédok riasztása alapján a járõrök egy bajba jutott asszonyon segítettek, jutatták kórházba. Az éjszakai portya szolgálat pedig, egy kábítószer fogyasztó fiatalt állított elõ.

Egy zsáknyi napelemes lámpával bukott le két fiatal tolvaj a napokban Berettyóújfaluban, zsákmányukat egy helyi családi ház udvarán szedték össze.

Állatorvosi ügyeletek Berettyóújfalu és Biharkeresztes körzetekben az elkövetkezendõ hónapban:

A boncmesteri találkozó beindítja az emberek fantáziáját. Mi zajlik ott? Boncolnak? Megbeszélik, ki hogyan nyitja fel a holttestet? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdések hangzottak el a hétköznapi emberek szájából, amikor megtudták, hogy hol voltam tudósítani. Persze nem voltak hullák, és a szikék sem kerültek elõ, sokkal inkább jó hangulatban, az újra találkozás örömében zajlott a X. OBAT (Országos Boncmesteri és Asszisztensi Találkozó) Berettyóújfaluban.

Budapesten rendezték meg a XI. Fekvenyomó Diákolimpia döntõjét 2010. április 16-18-ig . A döntõn 58 iskola több mint 600 versenyzõje vett részt három korosztályban. Megyénket a berettyóújfalui Eötvös József Szakképzõ Iskola 24 diákja képviselte.

Hajdúszoboszló. A minõsítõ hangversenyek megyei sorozata kedden vette kezdetét, Hajdúszoboszlón. 22-én Berettyóújfaluban és Hajdúdorogon, 24-én Debrecenben folytatódik a megmérettetés.

Berettyóújfalu, Konyár – Gyújtogatókat és notórius tolvajt is elkaptak a napokban a berettyóújfalui rendõrkapitányság munkatársai.

Bicajra fel!2010-04-15 16:55:19

A Bihari Természetbarát Egyesület a Föld Napja alkalmából április 24.-én, szombaton Berettyóújfaluba invitálja a megye minden kerékpárosát, ez a nap ugyanis a "bihari megyeszékhelyen" a bringásoké lesz.

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy nagytestû kutya támadt egy 6 éves kisfiúra vasárnap a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban. A nagytestû kutya elszakította láncát és a kerítésen átugorva támadt a saját udvarukon játszó gyerekre.

Stabil állapotban, kórházban van egy hatéves kisfiú, akit a saját házuk udvarán támadott meg a hétvégén a szomszédjuk kutyája Berettyóújfalun. A gyerek a fején és a nyakán sérült meg súlyosan.

Biharban jár Mesterházy2010-03-26 09:44:56

Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje Biharba látogat. Március 25-én, csütörtökön Püspökladányban tartott egy lakossági fórumot, a mai napon pedig Berettyóújfaluban jelenik meg. Híreink szerint - többek között - megnézi a nem régiben felújított Arany János Gimnáziumot is.
Budapesten, az Uránia Filmszínházban adták át a 2009-es év Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója díjakat 2010. március 22-én. Somogyi Edina fekvenyomó világbajnok, a berettyóújfalui Eötvös József Szakképzõ Iskola tanulója Dr. Hiller István oktatási minisztertõl vehette át a kitüntetést.

Berettyóújfalu, Szentpéterszeg, Gáborján, Bakonszeg, Zsáka, Furta, Darvas, Vekerd, Csökmõ, Újiráz, Komádi, Magyarhomorog, Körösszakál, Körösszegapáti, Mezõsas

A tavalyi tanév alapján a berettyóújfalui Eötvös József Szakképzõ Iskola diákja, a 12. I osztályban tanuló Somogyi Edina nyerte el a 2010. márciusában kihirdetett Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója pályázatot, amit az Oktatási és Kulturális Minisztérium írt ki.

Immár nem segítségnyújtás halált okozó elmulasztása, hanem különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés megalapozott gyanújával nyomoznak a hétfõ este meggyilkolt bírósági titkár felesége ellen.

Az elsõdleges információkból kiindulva egyelõre még nem emberölés, hanem "segítségnyújtás halált okozó elmulasztása" miatt nyomoznak a rendõrök a hétfõn, Berettyóújfalun történt eset kapcsán, ...
« Előző 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 « 24. oldal » 25 26 27  Következő »