2024. április 27. Szombat, Zita.
 

Jubileumához érkezett egy jeles kezdeményezés: Berettyóújfalu és Nagyvárad immár tizedik alkalommal ünnepli együtt a magyar kultúrát.

Berettyóújfalu körzete

Berettyóújfalu, Szentpéterszeg, Gáborján, Bakonszeg, Zsáka, Furta, Darvas, Vekerd, Csökmõ, Újiráz, Komádi, Magyarhomorog, Körösszakál, Körösszegapáti, Mezõsas



január 9-10. (szombat, vasárnap)

dr. Kiss Ádám (Berettyóújfalu)
06-30-995-80-43

január 16-17. (szombat, vasárnap)

dr. Asztalos Pál (Körösszegapáti)
06-30-283-85-62

január 23-24. (szombat, vasárnap)

dr. Szima Zsolt (Berettyóújfalu)
06-30-229-39-99

január 30-31. (szombat, vasárnap)

dr. Kövér Pál (Komádi)
06-20-551-41-23

február 6-7. (szombat, vasárnap)

dr. Batta János (Berettyóújfalu)
06-30-630-54-68

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 583 millió forintból épül meg a Bihari Rendezvénycsarnok a berettyóújfalui kistérségben. Az épület ünnepélyes alapkõletételén Ujhelyi István, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára elmondta, erõsödõ igény mutatkozik az ... Részletek>>>

Gödöllõre látogat a Mezei-Vill FC futbalcsapata pénteken; Szitkó Róbert vezetõedzõ tanítványai este fél kilenckor lépnek pályára a Gödöllõ-Fortuna ellen.

Feltûzték a szalagot2009-11-08 21:42:51

Szalagtûzõ ünnepség zajlott november 7-én a berettyóújfalui sportcsarnokban. Az Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképzõ és Közgazdasági Szakközépiskola végzõsei kapták meg a szalagot, aminek viselésével jelzik, hogy nekik ez a tanév az utolsó.

Eltûnt Gina2009-11-03 15:58:10
Meghívó könyvbemutatóra2009-10-22 11:22:15

A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ és a Megyei Népfõiskolai Egyesület nevében szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, valamint érdeklõdõ ismerõseit

2009. október 26-án hétfõn 17 órára

a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központba

Váradi Péter Pál  Lõwey Lilla

ERDÉLY  SZÉKELYFÖLD Marosvásárhely és az

ERDÉLY-SZÉKELYFÖLD A nagy székely mesemondó

Benedek Elek címû fotóalbumok,

valamint a Marosvásárhely- Kultúrpalota 2010 falinaptár bemutatójára.


A bemutatón a kiadványok kedvezményes áron megvásárolhatók.

Újra bihari vállalkozókkal, termelõkkel népesedett be a Kabos Endre Városi Sportcsarnok Berettyóújfaluban. A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Bihari Számadó Napok idén október 15-tõl 17-ig zajlanak.

Csak az iskola kazánházából akartak Diáktanyát, végül nagy terveket szövõ egyesületté váltak. Röviden így lehetne összefoglalni a berettyóújfalui Aranyos Szülõk Egyesületének történetét. Mindezt Papné Bói Annától, az egyesület titkárától tudtam meg, aki arról is beszámolt, milyen rögös út vezetett idáig.

Szabálysértést követett el a lányom és barátnõje. Persze úgy, hogy nem tudtak róla. De egy ambiciózus rendõrnek köszönhetõen most már egy életre megtanulták, hogy a kerékpáron csak tizenkét év alatti személyt lehet szállítani.

Többszázan kísérték utolsó útjára a július 3-án elhunyt Dr. Perezné Szabó Ibolyát, a berettyóújfalui kórház központi mûtõs szakasszisztensi-mûtõssegédi szakszolgálat vezetõjét.

Halála napján - 2009. július 3-án - vehette volna át a Berettyóújfalui Kórház fennállásának 75. évfordulója alkalmából alapított Makó István Emlékérmet Dr. Perezné Szabó Ibolya, a kórház központi mûtõs szakasszisztensi-mûtõssegédi szakszolgálat vezetõje. Kitüntetését sajnos már nem érhette meg.


Szentjobbon zárult2009-06-12 15:50:52

 
A hátoron túli Szentjobbon zárult az a  program, ami az Így csináljuk mi címet viselte, és a múlt hónapban Biharkeresztesen megkezdett tréning, majd a földesi civil találkozó folytatása volt.

Civil nap Földesen2009-05-30 17:20:02

Civil napot rendezett a Megyei Népfõiskolai Egyesület május 29-én Földesen, a Szabadidõ Központban.

A Zemplén lábánál, festõi környezetben, Szegi község Vízi Turisztikai Bázisán szervezi meg Természetbarát és Zenei Találkozóját a berettyóújfalui Szélsõ Érték hard-beat együttes, a helyi önkormányzattal, a Bihari Természetbarát Egyesülettel és a Zodiac Film összefogásával. A rendezvény várhatóan július 24-25-26-án lesz.

Smink Show-t rendeztek a közelmúltban Berettyóújfaluban. 

15 millió forintról döntött Berettyóújfalu Sportbizottsága áprilisi ülésén. 

Berettyóújfalu Város Önkormányzata Ifjúsági és Sportbizottsága áprilisi ülésén döntött a saját hatáskörében berettyóújfalui székhelyû sportegyesületek, civil szervezetek, valamint intézmények között felosztható sporttámogatások összegérõl.

Így csináljuk mi2009-04-22 08:46:47

Hajdú-Bihar - A jövõben kiszeretnék használni a román határ közelségét, valamint a város termálvíz adta lehetõségeit.

Égési sérülésekkel szállították kórházba a tulajdonost.

 

  Papp Zsolt azok közé az emberek közé tartozik, akiknek egész életét meghatározza a zene. A nyolcvanas évek második felétõl voltak zenekarai. A legjelentõsebb a Trident és a Szeg nevû csapatok, melyekkel komoly, országos sikereket ért el. Miután kiszállt az utóbbi együttesbõl, már nem igazán akart újabb zenekart. Írogatta a dalokat, de úgy volt vele, hogy talán a most kilenc éves fia - aki természetesen szintén zenész - egyszer majd hasznukat veszi. Aztán késõbb mégis megalakította a Szélsõ Érték nevet viselõ hard-beat zenei formációt. Az együttesrõl beszélgettem vele a minap a berettyóújfaluiak által jól ismert Parola Pinceklubban, a próbájukat megelõzõ órában.

Hajdú-Bihar - Összesen 1 milliárd forintot nyert két uniós pályázaton Hajdúszoboszló, Püspökladány és Berettyóújfalu szakképzési társulása.

 

Szex és erotika. Nem sok ember van, akit ezek a dolgok nem érdekelnek. Ebbõl indult ki Juhász Lászlóné Emcsi, és Szabóné Kiss Emese, akik egy merész ötlettõl vezérelve erotika-praktika szaküzletet nyitottak Berettyóújfalu központjában a múlt év végén. Az egyik tulajdonossal, Emcsivel készítettem interjút, aki végtelen közvetlenségével, humorával elkápráztatva vezetett körbe az izgalmas kis üzletben, hogy megmutogassa változatos árukészletüket.


« Előző 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 « 25. oldal » 26 27  Következő »