2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Fénymásolt tízezer forintost próbált meg felváltatni az a két tizenéves fiú, akiket a helyszínen elfogtak a rendõrök.

Állampolgári bejelentés alapján érték tetten a berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei azt a helyi fiatalembert, aki 2009. január 12-én éjszaka egy a város belterületén lévõ lakatlanházba és annak garázsába ablakbetörés, valamint lakatpánt lefeszítés módszerével behatolt.

 

A lángok martaléka lett egy 8x70 méteres hodály, pénteken délután Berettyóújfalu határában.


Berettyóújfalu az egyik legdinamikusabban fejlõdõ település lehet a régióban. Új tûzoltólaktanya, modern belváros, korszerû strand, kibõvített, színvonalas iskolák, akadálymentesített óvodák, új rendezvénycsarnok, kármentesített repülõtér, új kerékpárutak...

Reggel, munkakezdésre érkezünk. Hamarosan kiderül, mégsem jó ez az idõpont, mert a délelõtt folyamán négy halott vár boncolásra. Talán két óra múlva...Így hát 11 óra után visszamegyünk.

Közös ünnep, kilencedszer2009-01-20 09:42:10

Nagyvárad, Berettyóújfalu – Immár kilencedik alkalommal rendezik meg közösen Nagyváradon és Berettyóújfalun a magyar kultúra ünnepét, január 19. és 26. között. A fõvédnökök: Szili Katalin és Markó Béla.

2009. január 1-jétõl módosul a rendelési idõ a háziorvosoknak.

Berettyóújfalu - A közelmúltban 1,5 milliárd forintos iskolafelújításra nyert Berettyóújfalu támogatás; a napokban ismét örömhírrõl adhatunk hírt, ugyanis a város belvárosa szinte teljesen megújul!

Két berekdaróci fiatalt gyanúsít a rendõrség azzal, hogy berettyóújfalui üzletekbe törtek be októbertõl decemberig.

Berettyóújfalu - A város kapujában, az ipari parkban a legkorszerûbb technikával felszerelt épületet kapott a berettyóújfalui hivatásos önkormányzati tûzoltóság.

Berettyóújfalu – Elmarad a Mezei-Vill FC szerda estére tervezett bajnoki találkozója a Dupont-Fortuna ellen: a bajnokság elejérõl elhalasztott mérkõzést január 9-én játssza le a két együttes.

Hajdú-Bihar - Rablás, elfogott körözött személyek, jogsi nélkül vezetõ fiatalember...Nem tétlenkedtek a rendõrök Hajdú-Biharban!

Marihuánát találtak egy húsz éves derecskei férfinél, tûz ütött ki egy harmadik emeleti lakásban. Mi történt még?

Ugyanazt a bankautomatát öt napon belül háromszor próbálta meg feltörni egy férfi Berettyóújfaluban.

Jön a Mikulás2008-12-02 09:23:40

Olvassa el nálunk a Berettyóújfalui Református Egyházközség adventi híreit. Elõadások, istentiszteletek, játszóház.

Hajdú-Bihar megye ünnepe 2008-11-24 08:28:43

Õrizetbe vettek egy 28 éves mezõsasi asszonyt a berettyóújfalui rendõrök.

Nyílt napot tart a berettyóújfalui Arany János Gimnázium. Az érdeklõdõ diákok még holnap is ellátogathatnak az iskolába.

Pályaválasztási kiállítást tartottak november 12-én Berettyóújfaluban, a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. A rengeteg középiskola mellett a Munkaügyi Központ, az Iparkamara, és a Honvédség is képviseltette magát.

(Képes beszámoló!)

 


Közmeghallgatást tart Berettyóújfalu Város Önkormányzatának képviselõ-testülete november 27-én (csütörtökön) délután 14 órai kezdettel, a Városháza elsõ emeleti nagytermében.
 

 

 

« Előző 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 « 26. oldal » 27  Következő »