2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Lovasnap Komádiban2011-07-27 14:06:24

Hetedik alkalommal rendezték meg a Hagyományõrzõ Lovasnapot Komádiban és elsõ alkalommal a Komádiból elszármazottak Találkozóját. Reggel a város lakói a Csökmõi fúvószenekar zenéjére ébredtek.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság állománya immár második alkalommal szervezett gyûjtést gyermekotthonban élõ gyermekeknek.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság állománya immár második alkalommal szervezett gyûjtést gyermekotthonban élõ gyermekeknek.

Komádi – Vízbe fulladt egy 12 éves fiú csütörtök délután Komádi külterületén, a Sebes-Körösben – tájékoztatott pénteken Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

Már második alkalommal rendezte meg a Komádi Városi Népdalkör a „Fonóba szól a nóta” népzenei találkozót. Az a Városi Népdalkör szervezte ezt a rendezvényt, amelyik 2010. április 24-én

Elsõs kisokosok Komádiban2011-05-20 14:51:03

Komádi - Csodálatos napsütésben két megye elsõ osztályos tanulóinak legjobbjai gyûltek össze Komádiban.

Ez volt a nyolcadik év,amikor április elején grafikaversenyre várták a környezõ települések rajzolni tudó gyermekeit Csökmõre. Idén öt település képviseltette magát a Faluház, Könyvtár és Alapfokú Mûvészeti Iskola által meghirdetett rendezvényen.

Rendhagyó ének óra2011-01-21 15:52:18

Rendhagyó ének órán mutatkozott be a Csökmõi Tücsökzenekar Komádiban január 21-én délelõtt. A cél, hogy kedvet csináljanak a komádi gyerekeknek a zene tanulásához.

Az ablak mögött2011-01-04 20:23:25

A változás jó. Átgondolásra késztet. Ha pedig az a cél, hogy ezentúl még szakszerûbben kiszolgálják az állampolgárt, örömöm az égig ér. A kormányablak kapcsán ezt ígérik. De csak a debrecenieknek, akik könnyen beugranak a Darabos utca 9-11-be! Szabó Katalin jegyzete

Komádiban a napokban került sor a Barsi Dénes Általános Iskolában a karácsonyi vetélkedõre, amelyet Juhász Gézáné CKÖ elnöke és Tarsoly Margit felsõ tagozatos gyermekvédelmi felelõs szervezett.

Ünnepi istentiszteleten leplezték le Kálvin János emléktábláját a Komádi templomban, ahol Makay Lehel György lelkész méltatta Kálvin János érdemeit. Az istentiszteleten megemlékeztek a 2009 – 2010 között elhunyt Komádi lakosokról is.

Már nyolcadik alkalommal rendezték meg december 14-én a Komádi Barsi Dénes Általános Iskolában a „Minerva” és a „Leg-a láb” Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény táncos évzáróját mesélte Szabó Csaba intézményvezetõ.

Egy hónapon belül a második gyermekintézményt adták át december 16-án Komádiban. A folyamatosan fejlõdõ, gyermekbarát kisváros a nem rég átadott bölcsõde után most új óvodát tudhat magáénak.

Még el sem készült teljesen, és az átadásra is várni kell 2011. március 31-ig, de a természet már igénybe vette azt a záportározót, ami Komádiban épül.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság kiemelten kezeli a kábítószer fogyasztáshoz, illetve ahhoz kapcsolódó bûncselekmények felderítését.

Félig már kész2010-12-02 16:11:52

Már megtörtént a felújított komádi piactér és környéke részleges átadása. Mint azt Kertész Attilától, a kivitelezõ cég képviselõjétõl megtudtuk, Az Európai kisváros-kép kialakítása Komádiban, ÉAOP-5.1.1/E-09-2009-2007 pályázatból megvalósuló projekt elsõ ütemében az út egyik oldalával elkészültek.

A Körös-Körül Néptáncegyüttes második alkalommal építi fel a Betlehemi jászlat a Város fõterén, mely nagy sikert arat a kilátogatók számára. A jászol egy teljes hónapon keresztül folyamatosan megtekinthetõ, vasárnaponként élõállatokkal várják a kíváncsiskodókat.

Megtörtént a bölcsõde hivatalos átadása Komádiban november 18-án. A korszerû épület építését még tavasszal kezdte meg a kivitelezõ cég.

Tolvajt fogtak Komádiban2010-11-11 10:36:16

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

A nagy beruházások befejezõ munkálatai zajlanak Komádiban, tudtuk meg Kertész Attilától, a bölcsõde és a piactér építését, felújítását végzõ kivitelezõ cég képviselõjétõl.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Az 1980-ban ballagó diákok évfolyam találkozót tartottak 2010. október 9-én, szombaton a komádi Barsi Dénes Általános Iskolában. A 30 éve ballagó diákok meghívták volt osztályfõnökeiket, tanáraikat.

A Bihari Számadó Napokon vehette Komádi városa azt a díjat, melyet fehér és vászonhímzése nyert. 
                                     

A hétvégén antennát cseréltek a komádi tv tornyon, amelyre a digitális (DVB-T) sugárzásra való átallás miatt volt szükség. A cserét helikopteres emeléssel hajtották végre.

Megye II-es eredmények2010-08-30 09:04:06

Ha érdekli, milyen eredmények születtek a tegnapi napon a megye II. Északi csoportjában, itt tudja megtekinteni.

« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11  Következő »