2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Lezuhant az egyik lámpáról egy 3 kilós lencse, majd leállt a díszletmozgató technológia elõadás közben a Pécsi Nemzeti Színházban. Csak a szerencsén múlt, hogy senki sem sérült meg.

A helyszínen életét vesztette egy 34, és egy 33 éves férfi, akiket egy román rendszámú kamionos gázolt el csütörtökön hajnalban a 42-es fõúton, Földes határában.

Sorozatos tömegkarambolok2010-02-15 18:10:29
Halálos baleset a hó miatt2010-02-11 17:33:49
Az árokba csúszott autók mellett, egy nagyobb baleset történt reggel fél 8-ig a Nyugat-Dunántúlon. Beled és Répcelak között a 86-os fõúton egy személyautó és egy kamion ütközött.

Kórházba kellett szállítani annak a szippantós autónak a vezetõjét, aki csütörtökön reggel borult árokba jármûvével a 35-

ös fõúton, Debrecen és Józsa között.

A 35-ös fõúton Pród és Hajdúböszörmény között történt reggel súlyos baleset. Egy iskolabusz ütközött egy elõzésben lévõ kocsival. Az ütközés miatt az iskolabusz az árokba csúszott. A buszon lévõk közül három gyermek sérült, illetve az autó vezetõje.

Egy fiatal hölgy vesztette életét a ma délelõtt történt balesetben.

Halálos baleset a 4-esen2010-02-01 18:24:04

Tragikus baleset történt Döge közelében a 4-es fõúton, ahol egy autó és egy tehergépkocsi ütközött, egy sérült életéért hiába küzdöttek a mentõsök.


Már kiengedték a berettyóújfalusi kórházból a vasárnap reggel, Biharkeresztesnél történt baleset sérültjeit. A korábbi információkkal ellentétben mind a hét ember csak könnyebb sérüléseket szenvedett, zúzódásokat, kisebb vágási sebeket kellett ellátniuk az orvosoknak.
Halálos vasúti baleset2010-01-27 17:28:46

Egy ember meghalt, amikor autó és vonat ütközött szerda délután három óra elõtt a Hajdú-Bihar megyei Mezõpeterdnél.

Két sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délután történt a 471-es úton, Hajdúsámson közelében.

A gépkocsi vezetõje jármûvével vissza akart fordulni a síneken, de késõn vehette észre a mögötte közlekedõ villamost, amely eléfordult, és az pedig az autó bal hátuljának ütközött.

Két gyermek veszítette életét kedden délután a 4-es fõúton, Cegléd közelében történt balesetben - mondta a Független Hírügynökségnek Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese.

Szalagkorlátnak ütközött2010-01-13 16:49:37
Az elsõdleges információk alapján könnyû sérülést szenvedett az a sofõr, akinek autója szalagkorlátnak ütközött Vésztõ külterületén. Fél hétig félpályás lezárásra számíthatnak az arra közlekedõk.

Többen megsérültek, amikor felborult egy autó vasárnap délután az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

Milyen körülmények között történt meg a gyilkosság?

« Előző 1 ... 10 11 « 12. oldal » 13 14 15  Következő »