2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 

A helyszínelés, és a mûszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni az út adott szakaszát.

Baleset a 47-esen2009-11-19 09:45:11

Két személyautó ütközött szerdán tizenegy óra körül Szeghalom és Körösladány között. A balesetben hárman szenvedtek súlyos sérülést.

Hite mentette meg a fától?2009-11-04 15:37:29

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy esztergagépnél ért  baleset.

Erõsen ittas állapotban, arcsérülésekkel szállították kórházba azt a sofõrt, aki hétfõn hajnalban szenvedett balesetet Debrecenben, a Kishegyesi úton.

Csütörtökön meghalt a kórházban az a debreceni férfi, aki még augusztus 20-án szenvedett súlyos fürdõbalesetet Hajdúszoboszlón.

A Debrecen felé haladó sofõr, egy szembõl veszélyesen elõzgetõ – külföldi rendszámú – autóstól ijedhetett meg.

Két sérültje lett annak a balesetnek, amely szerdán kora este történt Debrecenben, a Monostorpályi út és az Alma utca keresztezõdésében, ahol egy mikrobusz és egy kisteherautó ütközött össze.

A debreceni élményfürdõben egy szabályosan mûködõ berendezés szippantotta be egy kislány haját, akit úszómesterek mentettek ki a víz alól. A kislányt rövid ideig lélegeztetni kellett, megfigyelésre kórháza vitték, azóta már hazaengedték és jól van.

Ittasan, a vezetéstõl eltiltva, a rendõrségi ellenõrzés elõl akart gyorsan elmenekülni az az autós, aki vasárnap hajnalban szenvedett balesetet Debrecenben, a Mester, Honvéd, és Csap utcák keresztezõdésében.

A fiú két ismerõsével horgászott. Hínárba akadt úszóját megpróbálta kiszabadítani, de nem tudott kijönni a vízbõl.

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje lett annak a közlekedési balesetnek, amely pénteken kora délután történt a Panoráma úti tájháznál, ahol két Suzuki karambolozott.

Két súlyos sérültet kellett a mentõsöknek kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely csütörtök este történt a 35-ös fõút hajdúnánási és balmazújvárosi leágazásánál, ahol egy autó és egy mikrobusz karambolozott.

Négy meglazult csavar miatt nyílt ki egy aknafedél múlt csütörtökön a kilencéves kisfiú alatt az Aquaworld élményfürdõben.

« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15  Következő »