2024. április 27. Szombat, Zita.
 

Szombat délután rendezték a megye II-es rájátszást, melyben az Északi- és Déli csoport elsõ két-két csapata mérte össze tudását. A elsõ helyért vívott harcban a Józsa SE 2-0-ra verte meg a Biharkeresztest, míg a harmadik helyet a Monostorpályi szerezte meg, miután 2-0-ra kerekedett felül a Kismarja ellen.

Biharkeresztes-Józsa SE 0-2 (0-2)

Két edzõmérkõzést is játszott a DVSC-TEVA szombaton, mégpedig mindkettõt ugyanazon idõpontban.


Berettyóújfalu - A futball ünnepe lesz június utolsó hétvégéjén Berettyóújfaluban.

Berettyóújfalu - Megnyerte az U19-es férfi futsalbajnokságot az MVFC Berettyóújfalu együttese.

Streetball - Jövõ csütörtökön, június 23-án a kosárlabdáé lesz a fõszerep Berettyóújfaluban, a megújult városközpontban, a Szent István Rendezvénytéren rendezik a Streetball Családi Fesztivált.

Futsal - A Rába ETO harmadik meccsét is megnyerte a férfi élvonalbeli futsalbajnokság döntõjében a Mezei-Vill ellen – a Gyõrben csütörtök este megrendezett találkozó végeredménye 3–1 (a félidõben 2–1) –, így megvédte bajnoki címét.

Futsal - Nehéz helyzetben várja a finálé harmadik meccsét a sérülésekkel sújtott MVFC.

Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló - A nemrég még NB II-ben szereplõ Baktalórántháza ellen aratott 2-0-s gyõzelmet az NB III. Tisza-csoportjában szereplõ Berettyóújfalu. De nem csak ennek örülhettek a megyénkbeli futballrajongók, hiszen a Hajdúszoboszló is gyõzedelmeskedni tudott a Kótaj ellen. A részleteket itt tudja megtekinteni.


Hajdú-Bihar, Berettyóújfalu - 2011. május 24-29-ig az ausztriai Söldenben 38 ország, több mint 500 versenyzõje vett részt a Fekvenyomó Világbajnokságon.


Berettyóújfalu - A frissen felújított és átadott Szent István téren, jónéhány programmal várták az érdeklõdõket.

Majus 28.-án 20:45 -tõl rendezik meg a Bajnokok Ligája döntõt.

Manchester United és az angol bajnok, és a Spanyolok legjobbja FC Barcelona fog összecsapni, szombat este.

Helyszín: London, Wembley stadion.

 

Labdarúgás -

Egyre közelebb kerülünk a végjátékhoz, a Magyar Kupa 2011-2012. évi Hajdú–Bihar megyei selejtezõjének negyedik fordulójában immár csupán négy mérkõzést rendeznek.

Futsal -

A Mezei-Vill mindhárom találkozón legyõzte a Ferencváros gárdáját.

Futsal - Megnyerte a másodosztályú bajnokságot az MVFC Berettyóújfalu nõi együttese, mely újoncként indult õsszel az NB II-ben!


Futsal. Megnyerheti a másodosztályú bajnokságot az MVFC nõi futsalcsapata – újoncként – a hét végén: Berettyóújfaluban rendezik meg az utolsó fordulót a felsõágon.

Futsal - Magabiztosan nyerte az elõdöntõ elsõ mérkõzését – a párharc három gyõzelemig tart – a Mezei-Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban a Ferencváros gárdája ellen.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) küldöttei közé választották a közelmúltban Mezei Józsefet, a berettyóújfalui Mezei-Vill FC elnökét. A megbízatás egy esztendõre szól – tudtuk meg a sportvezetõtõl.

December 11-12-én Békéscsabán rendezték meg a XXXVI. Viharsarok-kupa nemzetközi úszóversenyt amelyen három országból, 22 klub 231 versenyzõje állt rajtkõre.

Több évtizeden át végzett kiemelkedõ színvonalú sportolói, sportoktatói tevékenysége elismeréseként a közelmúltban Szél Gábor, az I. Rákóczi György Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium fizikális felkészítõ tanára Kovács Pál-díjat kapott Rácz Róberttõl, a megyei közgyûlés elnökétõl.

Még a zord idõjárás beköszönte elõtt befejezõdtek az NB III-as pontvadászat küzdelmei. A Tisza-csoportban szereplõ újonc Hajdúszoboszló az egész õszi idény alatt kitett magáért, és a záró, 15. fordulóban sem okozott csalódást drukkereinek.

Az NB III. Tisza-csoportjának utolsó õszi fordulójának szombati játéknapján két hajdú-bihari gárda lépett pályára. A Püspökladány 2-2-es döntetlent játszott az Újfehértóval, a Berettyóújfalu pedig 2-1-es vereséget szenvedett a Tuzsérral szemben. A Mátra-csoportban szereplõ Balmazújváros is ma játszotta volna õszi záró mérkõzését, a Rákosmente elleni találkozó azonban elmaradt az idõjárás miatt.

Igazi alsóházi rangadó elõtt áll az NB III. Tisza-csoportjában szereplõ egyik hajdú-bihari klub, a Berettyóújfalu. Az õszi szezon zárófordulójában a 14. helyen álló Újfalu épp az eggyel elõrébb lévõ csapatot, a Tuzsért fogadja.

Taroltak a DVSC öklözõi!2010-11-11 09:59:13

Parádés teljesítményt nyújtottak megyénk bunyósai a biharkeresztesi ifjúsági országos bajnokságon:

Igazi közönségsikert hozott a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen Berettyóújfaluban megrendezett küzdõsportgálája: a Low-kick-, K-1-, K-3- és amatõr MMA szabályrendszerû küzdelmeket több mint ezren szurkolták végig.

Az ifjúsági ökölvívók országos bajnokságát rendezik meg november 4. és 7. között Biharkeresztesen; a 17 és 18 éves korosztály számára kiírt viadalon erõs hajdúsági kontingens teszi próbára tudását.

« Előző 1 ... 10 « 11. oldal » 12 13 14 15 16 17  ... 20 Következő »