2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Azt hiszem, manapság többször lehet hallani a vidéki lét hátrányairól, mint az elõnyeirõl. A tõsgyökeres budapestiek például meg vannak gyõzõdve róla, hogy a kis településen élõket sajnálni kell, mert ott olyan rossz az élet.

Nem szándékosan gázolt - ezt mondta az újságíróknak az a férfi, aki pénteken elütött egy 30 éves zászlóst Budapesten, miután több rendõrautó kerületeken keresztül üldözte õt.

Elfogták Budapesten azt a férfit, akit egy biharkeresztesi idõs asszony meggyilkolásával gyanúsít a rendõrség - értesült a Független Hírügynökség pénteken.

Légibaleset a fõvárosban2010-07-06 09:18:09
Tûz a konditeremben2010-06-23 10:36:07
Idén ötnapossá nõtte ki magát a Nemzeti Vágta, már szerdán elkezdõdnek a programok Budapesten. Az elsõ három napon az 56-osok terén kialakított Széchenyi pályán várják az érdeklõdõket különféle lovas sportági bemutatókkal és versenyekkel, ...

Kósa Lajos több hajdú-bihari képviselõtársával együtt kedden reggel fél kilenckor kerékpárral indul Debrecenbõl Budapestre.

Fekete lufikkal a szmog ellen - a Büdipest nevû szervezet ezzel az akciójával hívta fel Budapest szennyezett levegõjére a figyelmet. Több százan mentek el a rendezvényre. A résztvevõk fekete lufikat fújtak fel, majd egy jelre eldobták azokat.
Nem sokkal délután két óra után sikerült eloltani a lángokat annál a XII. kerületi háznál, amelynek a teteje még szerda délben gyulladt ki - tájékoztatott a Fõvárosi Tûzoltó-parancsnokság szóvivõje.
Egy lakás teljesen kiégett, mikor szerdán hajnalban tûz ütött ki egy régi bérházban a fõvárosban, a VIII. kerületi Bródy Sándor utcában. A tûz a világítóudvaron keresztül felfelé kezdett terjedni, és így még három lakás rongálódott meg.
« Előző « 8. oldal »  Következő »