2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Szabálysértést követett el a lányom és barátnõje. Persze úgy, hogy nem tudtak róla. De egy ambiciózus rendõrnek köszönhetõen most már egy életre megtanulták, hogy a kerékpáron csak tizenkét év alatti személyt lehet szállítani.

Villamospótlókra váltanak2009-09-24 14:09:47

Mikor és hogyan közlekednek a villamospótlók Debrecenben?

Vigyázz a belvárosban!2009-09-22 12:37:23
Ismét kerékbilincselnek!2009-09-10 16:23:41
Hatályon kívül helyezte a debreceni közgyûlés csütörtökön a szabálytalanul elhelyezett jármûvek elszállításával és a kerékbilincs alkalmazásával kapcsolatos rendeletét – ez a rendelkezés azonban csak december 22-én lép életbe.

Bocskaikert és Hajdúhadház között útfelújítási munkák miatt a fél útpályát lezárták, váltva halad a forgalom – számolt be helyszíni tudósítónk.

Érdekes forgalmi helyzetben találhatja magát az, aki a Segner tér felõl a Külsõvásártér felé közlekedik. Véleménye van, Szóljon hozzá!

Az ORFK nyilvánosságra hozta, kik voltak az augusztusi "díjazottak" az utakon.

A közlekedésben megint normál lesz a csúcsidõ, mert jönnek a diákok! Hanyag lezserül félretaszajtva bennünket, egy hátizsákos oldalvágással, amiktõl lépni nem lehet a „kocsi belsejében”. Lesz az utazásnak bukhéja!

Tudja meg hol és mikor érdemes a lóerõket kordában tartani

A Debrecen felé haladó sofõr, egy szembõl veszélyesen elõzgetõ – külföldi rendszámú – autóstól ijedhetett meg.

Két sérültje lett annak a balesetnek, amely szerdán kora este történt Debrecenben, a Monostorpályi út és az Alma utca keresztezõdésében, ahol egy mikrobusz és egy kisteherautó ütközött össze.

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje lett annak a közlekedési balesetnek, amely pénteken kora délután történt a Panoráma úti tájháznál, ahol két Suzuki karambolozott.

Két súlyos sérültet kellett a mentõsöknek kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely csütörtök este történt a 35-ös fõút hajdúnánási és balmazújvárosi leágazásánál, ahol egy autó és egy mikrobusz karambolozott.

A 9 éves gyerek a busz elé szaladt, nagymamája pedig - hogy megállítsa - utána rohant, ekkor ütötte el õket a busz.

Kisebb balesetek naponta elõfordulnak, de nagyobb karambol még nem volt.

Csúcstechnológiás elektromos hajtásláncot gyártó üzem létrehozásásról írt alá szándéknyilatkozatot szerdán írtak Kossa György, az Inter Tan-ker vezérigazgatója és Kósa Lajos, Debrecen polgármestere.

Hihetetlen táblával találkozhat az aki Nyíradonyban jár.

Egy vonaton utazó nõ könnyebben megsérült kedden késõ este, amikor ismeretlenek kõvel dobálták meg a nemzetközi Tisza-expresszt a járat hajdúhadházi pályaszakaszán.

Milyen tervek vannak még a nyárra? Miylen útszakaszoat érdemes elkerülni?

Akcióban a rendõrség ma délután. Figyelik az elsõbbségadást, átvizsgálják a csomagteret, az utasokat...Mit még? Olvassa el!

« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14  Következő »