2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
A jövõben csak legalább az általános iskola 8. osztályának elvégzése után lehetne jogosítványt szerezni - ezt tartalmazza az az országgyûlési határozat, amelyet hétfõn nyújtottak be fideszes képviselõk.

Két sérültet kellett kórházba szállítani a mentõsöknek kedden reggel annak a balesetnek a helyszínérõl, amely a 35-ös úton történt, Bodaszõlõ és Hajdúböszörmény között, ahol egy Suzuki és egy Renault ütközött össze.

Az elsõ hullámban érkezõ szlovák rendszámú áradat után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú autók, de akár brit, amerikai, vagy akár valamely óceániai szigetország rendszámával is találkozhatunk. Miért? A cikkbõl kiderül!

Biciklis jogsi gyerekeknek2010-05-10 11:38:05
Tömegkarambol az M3-ason2010-05-10 11:16:10
Négyen megsérültek - köztük két gyerek - mikor vasárnap délután egymástól száz méterre két helyen is autók karamboloztak az M3-ason. A baleset Gödöllõ közelében, a 25-ös kilométernél történt.
Õszig tarthat az üzemanyagok árának emelkedése - erre számítanak a szakemberek. Szerdától a benzinért 4, a gázolajért 8 forinttal kell majd többet fizetni, vagyis jön az újabb rekord. A magas árak miatt kevesebbet tankolnak az autósok. A benzinkutak forgalma több mint 10 százalékkal esett vissza a tavalyihoz képest.
Kattanást hallottak az utasok mielõtt buszuk baleset szenvedett kedd reggel Veszprémben. A helyi járat egy körforgalomból hajtott ki, mikor áttért a szemközti oldalra, lehajtott egy partoldalon, majd egy kerítést átszakítva, raklapon álló építõanyagos zsákoknak csapódott.
Mennyivel hajtott lakott területen belül a megengedett 50 helyett? Tudja meg itt?

Súlyos lábsérüléseket szenvedett annak a kisteherautónak a vezetõje, aki kedden reggel rohant egy fának jármûvével Debrecenben a Szoboszlói úton, a Zelemér utca keresztezõdésének közelében.

Nemrég egy szörnyû motorosbaleset szemtanúja voltam sokadmagammal. A motoros nagy sebességgel ment, rémülten néztünk utána, aztán hallottuk is a csattanást.

Kórházba kellett szállítani annak a személyautónak a vezetõjét, aki egy román rendszámú kamionossal ütközött össze hétfõn délelõtt Debrecenben a Külsõ vásártéren, a Miklós utca keresztezõdésének közelében.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, aki jármûvével egy kamionnak ütközött pénteken délben a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójának keresztezõdésében.

Mentõhelikopterrel szállították kórházba azt a hét hónapos kisbabát és szüleit, akik hétfõn délelõtt sérültek meg egy közlekedési balesetben az M3-as autópályán, a görbeházi benzinkút közelében.

Tragédia az Árpád hídon2010-04-08 15:10:46
Vádat emeltek Romániában a hamis magyar jogosítványok miatt. Eszerint egy bûnszervezet több tízezer euróért azt próbálta elintézni, hogy Magyarországon juthassanak vezetõi engedélyhez olyan román állampolgárok, ...
Sínre esett egy autó2010-04-06 12:51:34
Három halálos baleset, 345 ittas vezetõ, 87 bevont jogosítvány - ez a mérlege a rendõrség húsvéti fokozott ellenõrzésének hétfõn kora délutánig.

A sorompóknál várakozó jármûvezetõk figyelmét szóban és szórólapokkal is felhívták a fokozott balesetveszélyre, annak következményeire... Hol érdemes vigyázni?

Zebrán gázolt el két fiatalt egy autós Miskolc belvárosában vasárnap éjszaka. Az egyik fiatalember másnap belehalt koponyasérüléseibe. Mindketten a miskolci Rendészeti Szakközépiskola tanulói.
« Előző « 8. oldal » 10 11 12 13 14  Következő »