2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Akár tömegszerencsétlenséget is okozhatott volna az a teherautó, amelyik kedden délelõtt rohant egy házba Kakasdon. A kamion egy ház falát teljesen lebontotta, több villanyoszlopot kidöntött majd ...
Fokozott ellenõrzést tart a MÁV az ország hatvan legveszélyesebb vasúti átjárójában, kedden. Az ellenõrzésre azért van szükség, mert évente több mint száz beleset történik ezeken a helyeken.
Visszajár a 17 ezer forint2010-03-25 13:38:04

A szerkezet 1,5 km-es távolságról 2km/h pontossággal méri a közlekedõ vagy távolodó jármûveket, a sebességet túllépõkrõl pedig azonnal felvételeket készít. Nézze meg mit mond Debrecen rendõrkapitánya az éjjeli traffipaxról!

Kamionkarambol Kecskeméten2010-03-24 17:14:34
Két ember sérült meg, mikor parkoló autók közé csapódott egy kocsi csütörtökön éjjel a XV. kerületben, a Hubay Jenõ térnél. Egy 36 éves férfi vezette a kocsit, ami eddig ismeretlen okból lesodródott az útról.
Noha január elsején több mint 60 pontban változott a KRESZ, a legtöbb autós még mindig nem ismeri ezeket - állítják az autóklubnál. Ma indították el országos balesetmegelõzõ kampányukat, de ...

Egy sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délután történt a 4-es fõút Debrecen és a hajdúszováti leágazás közötti útszakaszán, ahol egy Suzuki és egy Citroen ütközött össze.

Autó a Dunában!2010-03-11 17:20:02
A tavaszi havazás az egész országban gondot okozott, a tûzoltóknak több mint 100 balesethez kellett kivonulniuk, összesen 35-en sérültek meg könnyebben. Elzárt település sehol nincs, de több úton jégbordák nehezítik a közlekedést, itt a tûzoltók külön figyelmeztetik az autósokat, hogy lassan hajtsanak.

A gépkocsi vezetõje a fényjelzõ készülékének piros jelzése ellenére jobbra be akart kanyarodni, ahol összeütközött a vonattal, amely közel száz méteren keresztül tolta még maga elõtt, mire meg tudott állni.

Az ütközés következtében az autó utasa a helyszínen életét vesztette, a sofõrt fejsérülésekkel szállították kórházba.

Átverik a magyar autósokat2010-03-08 16:23:26
Frontális ütközés2010-03-07 19:24:06

Fokozott közúti ellenõrzést tart a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság. Mikor és hol érdemes figyelni? Kattintson a legfrissebb információkért!

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetõje, aki szombaton kora este szenvedett balesetet a 4-es fõúton, Ebesnél.

A halálos ütközés szinte méterre pontosan ugyanott történt, ahol a délelõtt folyamán egy kamion és egy gépkocsi karambolozott, majd a teherjármû az oldalára borult az árokban.

Két személyt kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délelõtt történt a 47-es fõút, Derecske és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol román rendszámú gépkocsi, és egy bolgár rendszámú, tojást szállító kamion ütközött egymásnak.

 


Március elsejétõl minden helyközi buszjáratra és vonatra kötelezõ lesz regisztrációs jegyet váltaniuk a díjmentesen utazóknak.
« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11 12 13 14  Következő »