2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Halálos vasúti baleset2010-01-27 17:28:46

Egy ember meghalt, amikor autó és vonat ütközött szerda délután három óra elõtt a Hajdú-Bihar megyei Mezõpeterdnél.

Fokozott ellenõrzést tartottak a rendõrök a hétvégén Hajdú-Bihar megyében.

Az új mobil lézeres sebességmérõ készülék automatikus, infra rendszerrel felszerelt, éjszakai üzemmódban is mûködik! A készülék több mint 1,5 km távolságról, 2 km/h pontossággal mér! Mely településeken találkozhatunk ilyennel? Hány van belõle?

Két sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délután történt a 471-es úton, Hajdúsámson közelében.

A gépkocsi vezetõje jármûvével vissza akart fordulni a síneken, de késõn vehette észre a mögötte közlekedõ villamost, amely eléfordult, és az pedig az autó bal hátuljának ütközött.

Két gyermek veszítette életét kedden délután a 4-es fõúton, Cegléd közelében történt balesetben - mondta a Független Hírügynökségnek Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese.

Pénzt kért egy gyorshajtáson kapott autóstól a rendõr Nyíregyházán, cserébe törölte a traffipax felvételét.

Csak nagyon lassan lehet közlekedni szinte az egész országban a havazás miatt, elzárt település vagy járhatatlan út azonban egyelõre nincs - közölte az Útinform szerdán. A fõvárosban a havazás egyelõre nem okozott nagyobb fennakadásokat a közlekedésben, a fõbb útvonalak járhatóak, csak néhány útszakaszon kell torlódásra számítani - közölte a Fõvinform ügyeletese.

Többen megsérültek, amikor felborult egy autó vasárnap délután az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

A busz és a kocsik alig ha tudnak 40-nél többel menni. Igaz, hogy járkáltak sózó kocsik, meg hóekék, de hogy nem sóztak semmit az is biztos.

A megyeszékhelyen csütörtökön 160 munkás dolgozott az utak letakarításán, sózásán.

Sok volt a baleset2009-12-17 14:00:34

Szerda estig közel húsz esetben kellett beavatkozniuk a tûzoltóknak árokba csúszott vagy más módon közlekedési balesetet szenvedett autósok miatt.

A szerencsétlenséget gyorshajtás okozta, a fiatalok autója kettészakadt, amikor csaknem 150-es tempóval frontálisan ütközött egy másik személykocsival.

« Előző 1 ... 10 « 11. oldal » 12 13 14  Következő »