2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Ami már korábban is sejthetõ volt, az keddre biztossá vált: Rudolf Gergely, a Loki válogatott játékosa kihagyni kényszerül a Liverpool-DVSC-TEVA meccset.

Azt várom a fiúktól, hogy a szurkolók lássák, „meghalnak a pályán”, küzdenek a sikerért! Önnek mi a véleménye?

Fontos tudnivalók a Liverpoolba utazóknak

Rubens Barrichello, a Brawn-Mercedes versenyzõje nyerte meg vasárnap a Forma–1-es Olasz Nagydíjat csapattársa, Jenson Button elõtt, ezzel második idei elsõségének örülhetett a mezõny brazil korelnöke.

Visszatekintés az elmúlt bõ tíz esztendõ külhoni DVSC - szereplésére. Váratlan sikerek és fájó kudarcok a nemzetközi porondon.

Szerdán lehet javítani!2009-09-07 13:54:16
Balszerencsés vereséget szenvedett a magyar nemzeti tizenegy a svédektõl. Ibrahimovic a 94. percben talált be Babos hálójába. Dzsudzsákék szerdán a portugálok ellen javíthatnak.
"Szeretem a focit, úgy gondolom, hogy nõi szemmel is remekül követhetõ, és persze ne felejtsük el, hogy van néhány iszonyatosan jóképû focista…"
Jók az adottságai2009-09-02 16:34:10
A debreceni Mogyorósi Lilla tavaly kezdte a versenyszerû fitneszt, s Csige Kata irányításával élete elsõ versenyét, a junior magyar bajnokságot megnyerte a forma kategóriában.

A finn tudta, egyetlen esélye, hogy a biztonsági autó után leelõzi Fisichellát: megnyomta a KERS-t.

A Debrecen menetrendje a labdarúgó Bajnokok Ligája 2009/10-es idényének csoportküzdelmeiben!

Folyt a sör, fogyott a lángos, de mindenki szeme a kivetítõkre tapadt. "Ez Debrecen!"- ezt kántálta az egyik drukker, miután Varga a bal felsõ sarokba lõtte a Loki elsõ gólját.

Szenzációs mérkõzésen a DVSC-TEVA legyõzte a Levszkit és bejutott a Bajnokok Ligájába!

A hétvégén kerül megrendezésre a Nyírség Rally, amely erõsen érinti a zempléni régiót.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 « 17. oldal » 18 19 20  Következő »