2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

A tavalyi tanév alapján a berettyóújfalui Eötvös József Szakképzõ Iskola diákja, a 12. I osztályban tanuló Somogyi Edina nyerte el a 2010. márciusában kihirdetett Magyar Köztársaság jó tanulója - jó sportolója pályázatot, amit az Oktatási és Kulturális Minisztérium írt ki.

Jövõre visszatér Maliba a Budapest-Bamako Rally mezõnye és új kategóriával is bõvül a világ egyik legnagyobb szaharai futama - közölte a verseny sajtóirodája.
Lemondta a válogatottságot a Manchester City és az angol válogatott védõje Wayne Bridge, aki így biztosan nem vesz részt a nyári dél-afrikai világbajnokságon.
Ötödik lett és ezzel újabb két pontot szerzett a téli játékokon a Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Huszár Erika összetételû magyar csapat rövidpályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres számában, magyar idõ szerint csütörtök hajnalban.
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében a Stuttgart az elsõ félidõben jogosan vezetett a Barcelona ellen, a címvédõ a szünet után fordított, az 1-1-gyel a továbbjutás esélyese. A Bordeaux 1-0-ra legyõzte az Olimpiakoszt Athénban.
Alain Prost, a hajdani világbajnok izgatottan figyeli Michael Schumacher Forma-1-es visszatérését és elárulja: szívesen ralizna újra.
Karrierje legjobb F1-gépével készül a szezonra a kétszeres világbajnok, állítja, az F10-es annál is többet tud, amit eddig mutatott.
Hatodik helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók nõi 1500 méteres versenyében Huszár Erika. A sportolónõ, aki ugyanezen a távon négy éve negyedik lett, ezzel megszerezte a magyar csapat elsõ pontját a vancouveri téli olimpiai játékokon.
Focisták a tanúk padján2010-02-19 16:13:36
Az érintett futballisták tanúkénti meghallgatásával folytatódik jelenleg nyomozás a decemberben kirobbant fogadási botrányban - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A Budapest Honvéd-Gyõri ETO FC 2009-es Magyar Kupa-döntõ is a rendõrség látókörébe került a bundabotrány kapcsán - írja a pénteki Nemzeti Sport.
Hiányzó szakhatósági engedélyek, nem megfelelõ mûszaki állapot és egyéb hibák -ilyen és hasonló hiányosságokat tártak fel a fõvárosi rendõrök, amikor a különbözõ sportlétesítmények biztonságát ellenõrizték.
Az angol elégedett az új McLaren-Mercedesszel, ami ”ég és föld a tavalyihoz képest”. Örül, hogy most nem utolsóként kezdett.
A hétszeres bajnok úgy érzi magát, mint karrierjének kezdetén. Nem fáj a nyaka, a kocsi megbízható, élvezi. Szerdán megy újra.

Tizenhat alapítótaggal alakult meg 2009. októberében a Darvasi Erõemelõ Egyesület, melynek elnöke Haraszti László, aki tavaly 110 kg-ba ezüst érmes magyar bajnok lett.  Jól berendezett, hangulatos konditermükbe minden sportolnivágyót szívesen látnak, kortól és nemtõl függetlenül.

A Mercedes 1955. után idén áll rajthoz gyári csapattal a Forma-1-ben elõször. A tavalyi világbajnok istállót, a Brawn GP-t átvevõ német konszern Stuttgartban, a Mercedes Múzeumban mutatta be 2010-es autójának festését. Az új karosszéria február elsején a valenciai teszten debütál.
Futsal Európa-bajnokság2010-01-19 20:29:17

A félidõben Olaszország- Belgium 1-0. A mérkõzés elején gyorsan gólt szereztek az olaszok. Bár a belgáknak volt esélyük a gólszerzésre, az olaszok taktkius játékkal megtartották elõnyüket.

Szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket és jó lenne ismét valami maradandót alkotni a nemzetközi porondon. azon leszünk, hogy minél felejthetetlenebbé tegyük az elõttünk álló évet is - mondta Kiss Zoltán, a Loki csapatkapitánya.
« Előző 1 ... 10 11 12 13 « 14. oldal » 15 16 17 18 19 20  Következő »