2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Boncmesterek, patológusok, asszisztensek és a téma iránt érdeklõdõ egészségügyi dolgozók szakmai találkozója lesz immár tizedik alkalommal Berettyóújfaluban május 14-én és 15-én (pénteken és szombaton).

Remek hangulatú találkozót szervezett a Komádi Népdalkör a hétvégére. Az I. Fonóba szól a nóta Népzenei Találkozón 15 mûsorszám szórakoztatta a közönséget.

Színjátszók találkoztak2010-04-19 10:34:09
A színpadhoz vonzalmat érzõ gyerekek és tanáraik találkozhattak április 16-án délután Csökmõn, a III. Nemzetközi Drámafesztiválon.
Népzenérõl szólt a nap2010-02-22 10:16:44

Immár tizennegyedik alkalommal rendezték meg Csökmõn a Népzenei Találkozót, február 20-án a Faluházban.

Az amerikai elnök hivatalában fogadta a dalai lámát. A pekingi kormány a találkozó miatt bekérette az amerikai nagykövetet. Szerintük ugyanis Washington súlyosan megsértette a kínai-amerikai kapcsolatokat.

Népzenei Találkozó lesz Csökmõn február 20-án, melyre minden érdeklõdõt szeretettel várnak a szervezõk.

Népzene és tájházavató2009-04-06 11:06:48

Hetedik alkalommal rendezték meg április 4-én a Citerás Találkozót Pocsajban a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Mûvelõdési Központ, a Vass Lajos Népzenei Szövetség, Pocsaj Község Polgármesteri Hivatala, a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola és Óvoda, és Balázs Mihály közös szervezésében.


Ebben az évben is megrendezésre kerül Pocsajban a Citerás Találkozó.

Nagyrábé -Kézmûves kiállítás és közös foglalkozás volt a nagyszalontaik ajándéka a hármas találkozó szombaton tartott helyi rendezvényén.

Pocsaj -Immár második alkalommal rendezte meg vasárnap délután a Román Kisebbségi Önkormányzat Pocsajban a csigacsináló találkozót.

 

« Előző « 2. oldal »