2021. október 27. Szerda, Szabina.
 

III. SÁRRÉT ÍZE FESZTIVÁL - V. Szent György Nap

2009. ÁPRILIS 25. NAGYRÁBÉ

 

 

Bihari programok2009-03-20 09:09:54

Egészségnap, tavaszköszöntõ játszóház, és polgárõr bál. Mindez a bihari régióban.

FIATALOK HÉTKÖZNAPJAI2008-12-30 11:56:08
Õszbúcsúztató 2008-10-31 15:20:21

Összefogott néhány szórakozni vágyó és batyus bált szervezett Gáborjánban. A részleteket itt megtudhatja!

Valami készül Komádiban2008-10-29 14:12:59


Különleges produkcióra készülnek Komádiban, amit elõször az iskola jótékonysági bálján, majd egy önálló esten, úgynevezett városi cuhárén láthatnak az érdeklõdõk.

Október 28-án Debrecenben 8 helyszínen ünneplik az Animációs Világnapot. Széles képet kaphat minden érdeklõdõ a mai „rajzfilmek” világából.

Egészséget mindenkinek2008-10-14 15:07:30

"Egészséget mindenkinek" címmel hirdette meg egy hétig tartó rendezvényét a csökmõi Gondozási Központ. Október 13-tól október18-ig számtalan hasznos programot kínálnak nem csak az idõseknek, de minden érdeklõdõnek. Ez a rendezvény már több éves hagyománynak örvend, hiszen minden év õszén megrendezi az intézmény.

Kedvezõ volt az idõ az újirázi falunapra és búcsúra október második hétvégéjén. Az egyébként csendes, alig párszáz lelkes faluba vasárnap többezer látogató érkezett.

Mint minden évben, most is mozgalmas lesz október második hétvégéje Újirázon. A környékbelieknek érdemes lesz odalátogatni.


Jó hangulatban telt a hétvége Komádiban a rossz idõ ellenére is. A szombati szüreti felvonulás és mulatság remekül sikerült, és sok látogatót vonzott.

Debrecen – Húsz nap, tizenkét rendezvény, három helyszínen – egy hét múlva, az október 10–11-ei Ákos-koncertekkel megkezdõdik a Debreceni Õszi Fesztivál.

Debrecen – Az állatok világnapja alkalmából a Nagyerdei Kultúrpark október 3-ától 5-éig kedvezményekkel és programokkal várja a látogatókat.

Remek õszi programok várhatók októberben a dél-bihari falvakban.

" Aki hált már más asszonyával, azt felfalja a sárkány!" - tudják ezt jól a csökmõiek. A több, mint kétszáz évvel ezelõtt történt csúfos eset ma már Csökmõ humoros sajátosságává vált. Amiért valamikor bicskát rántottak a "sárkányhúzóknak" csúfolt csökmõiek, azon ma már csak mosolyognak. Az évente megrendezett Sárkány-nap is ezt bizonyítja, és az a szatirikus táncjáték is, amit október 4-én a Nagyváradi Táncegyüttes mutat majd be a helyi faluház színpadán.

Berettyóújfaluban megrendezésre kerülõ programok 2008 szeptember- október.

Remekmûvek, kalandos úton2008-09-11 09:59:09

A szeptember 5-6-án megrendezésre kerülõ program elsõ napja nagyon jól sikerült. Egész nap nyári meleg volt ami kedvezett az ide látogatóknak. Az este folyamán sorra jöttek az érdeklõdõk (kb.1500 fõ). Családok számára is kitûnõ program volt hiszen a gyerekek ugrálóvárban, mini vidámparkban tölthették el az idõt, míg a szülõk régi tûzöltókocsikat csodálhattak meg. Az este fénypontját az Irigy Hónaljmirigy zeneker koncertje adta. Majd egy új tehetség Mohácsi Brigitta is fellépett.


« Előző « 4. oldal »