2024. április 27. Szombat, Zita.
 

Szerdán reggel a 42-es számú fõút és a 4214-es út keresztezõdésében, Berettyóújfalu és Mezõpeterd közötti szakaszon, egy szerb kamion személygépkocsival ütközött.

Gombos József eltûnése2012-02-21 18:24:33

A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Gombos József, 51 éves komádi lakos eltûnése ügyében, aki 2007. december vége óta, édesanyja temetése óta ismeretlen helyen tartózkodik és életjelt magáról nem adott.

Tegnap este egy ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú, feltehetõleg személygépkocsijával, a 42-es számú fõúton gyalogost gázolt halálra.

A helyszínen meghalt hétfõn az a kerékpáros, aki megcsúszott és elesett a havas úton, majd elgázolta egy kamion Berettyóújfalu belterületén - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-nek.


Ártánd – Ma hajnalban az ártándi határátkelõhelyen belépésre jelentkezett Magyarország területére egy román gépkocsivezetõ (a váltótársával együtt) az általa vezetett román honosságú kamionnal, amely a menetokmányok szerint papírtörlõ kendõket és fékalkatrészeket szállított.

Berettyóújfalu - A rendõrség egy helyi és egy hencidai fiatalt gyanúsít az emberölési kísérlettel.

Este hat órára végeznek annak a kamionnak a mûszaki mentésével, amelybe szerda este rohant bele frontálisan egy személyautó vezetõje a 42-es fõúton, Berettyóújfalu közelében.

Ártánd – A Nemzeti Adó-és Vámhivatal pénzügyõrei Ártándon tartóztattak fel egy görög embercsempészt vasárnap éjszaka.


Debrecen. Kirabolták a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat Berettyóújfalui Irodáját. A betörés szerda éjjel történt, egyelõre rejtély, hogyan jutottak be az elkövetõk.

A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Fk. Szabó Evelin, 16 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. december 11-én Furta, Lenin u. 1/a szám alatti, Gyöngyvirág lakásotthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, és életjelt magáról nem adott.

Hajdú-Bihar – A 42-es sz. fõút 54. km szelvényében vontató es személygépkocsi ütközött. 
Személyi sérülés nem történt. A helyszínelés idején a forgalom félpályán zajlik. MRFK Ügyelet

Berettyóújfalu, Debrecen - Egy 21 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe a debreceni rendõrök, aki tegnap késõ este Debrecen, Petõfi téren lévõ sörözõ és a Homokkerti felüljáró között, fallal ellátott sötét területen egy hajléktan férfit megtámadott.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság 2011. október 03-án eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy tegnap a nyomozók által elfogott 28 éves helyi férfi ellen, aki hétfõ hajnalban a Berettyóújfalu, Dózsa György utca 50/A szám alatti lakóház elõtt parkoló személygépkocsi tetõablakát felfeszítette, a gépkocsiba beült, majd onnan eltulajdonított 1 darab fényképezõgépet.

Derecske – Kedden 19.00 órakor érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére, miszerint Derecskén a Bocskai utca és Híd utca keresztezõdésében egy hazafelé tartó idõs, 84 éves hölgyet egy általa ismeretlen, nyolc és fél hónapos terhes nõ kirabolt.

Eltûnt Lakatos Nikolett!2011-09-29 14:16:33

Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Lakatos Nikolett, 16 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. augusztus 02-án a Komádi Gyermekotthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.


Komádi, Debrecen - A fogyatékosok egykori otthonát Komádiban nem éri meg õriztetni a megyei önkormányzatnak

Hajdú-Bihar - Földesen és Sámsonkertben is halálos baleset történt pénteken.

 


Halálos közlekedési baleset történt pénteken délelõtt Földes belterületén, ahogy egy kombájn gázolt halálra egy biciklis nõt.

 

 

Berettyóújfalu - A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Rézmûves Dávid Richárd, 17 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. július 14-én Berettyóújfalu, Honvéd u. 9. szám alatti Pinokkió lakásotthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyõrei több mint 30 kg marihuánát foglaltak le egy román rendszámú busz utasánál.

Püspökladány, Báránd - A 42-es fõúton Püspökladány-Báránd között román szgk. ütközött magyar szgk-val.

Biharkeresztes - Még múlthét pénteken délután, Biharkeresztes Vasúti Határátkelõhelyen a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság „Bihar” Mélységi Ellenõrzési Osztály beosztottjai észlelték, hogy a vasútállomással szemben lévõ Nagy Sándor utca egyik családi házának tetõszerkezete füstöl, illetve apróbb lángnyelvek is fölcsaptak.

Biharkeresztes - Vasárnap öt moldáv személy jelentkezett kilépésre a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség Ártánd Közúti Határátkelõhelyen, ellenõrzésük során megállapítást nyert, hogy velük szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben, mert megkísérelték vagy át is lépték jogellenesen a Magyar Köztársaság államhatárát, illetve - a részükre kiszabott - helyszíni bírságot nem fizették meg.

Biharnagybajom - Nem a traktor, hanem pótkocsijának a kereke ment át azon a férfin, aki szerda délelõtt súlyosan megsérült Biharnagybajom térségében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje a korábbi információkat pontosítva az MTI-vel.


Az orosz hatóságok megtaláltak hat személyt, akit eddig nyomtalanul eltûntként tartottak nyilván a kilenc nappal ezelõtti volgai hajóbaleset után. A hajón a balesetkor olyanok is utaztak, aki nem szerepeltek a Bulgarija hajónaplójában, ezért olyan emberek után is kutatnak, akikrõl feltételezik, hogy a hajón lehettek.

« Előző « 8. oldal » 10 11 12 13 14  ... 20 Következő »