2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A rendõrség feltételezése szerint többen követték el a hétfõi, tényõi négyes gyilkosságot. A nyomozók éjjel egy órakor felfüggesztették a helyszínelést a településen, délelõttre ígérnek tájékoztatást.

Elfogtak egy rablópárost a rendõrök Veszprém megyében. Azzal gyanúsítják õket, hogy egy hónap alatt háromszor rabolták ki ugyanazt a kisboltot Székesfehérváron. A bolt tulajdonosa néhány napja panaszkodott híradónknak arról, hogy a rendõrök nem tesznek semmit, ezért kamerákat szerelt fel az üzletébe. A rablópárost végül tegnap fogták el a rendõrök.
Fegyveres férfi támadta meg az egyik budapesti bankfiókot szerdán reggel. A símaszkos támadó fél 9-kor ment be a III. kerületi, Bécsi úton mûködõ bankba és az alkalmazottaktól pénzt követelt.
Számítógépeket és több ezer oldalnyi iratot foglaltak le a vám- és pénzügyõrség nyomozói Pintér Sándor cégénél, szerdán délelõtt. A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) XIV. kerületi, ...
Tolvajt ért tetten a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldva polgármestere. Mivel az elöljáró a faluban mindenkit ismer - így az elkövetõt is - könnyen útba tudta igazítani a rendõröket.
Elkezdõdött a bankrabló katona elõzetes letartóztatásának tárgyalása a Fõvárosi Bíróság Katonai Tanácsa elõtt. A férfi szombat délután próbált meg kirabolni egy bankot Budapesten, de egy szabadnapos rendõr és egy biztonsági õr elkapta.
Gyanúsítottként hallgatta ki a rendõrség Lelovics Ottót, Hagyó Miklós volt fõpolgármester-helyettes egykori sajtósát csütörtökön. A férfi délután fél 3-kor távozott a rendõrség Teve utcai székházából és nem nyilatkozott a rá váró újságíróknak.
Megverte, majd felgyújtotta élettársát egy férfi kedden kora reggel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tanyán. A nõ ruhája lángra lobbant, de a férfi eloltotta a tüzet. Az asszony súlyosan megsérült, kórházban van.
Hazahozták hétfõn éjszaka Farkas Pétert, a távollétében drogügyei miatt jogerõsen elítélt olimpikont Andorrából, rendõri kísérettel. A szökevényt a Terrorelhárító Szolgálat kommandósai kísérték egy kocsihoz, amellyel elszállították, hogy azonnal megkezdhesse börtönbüntetését.
Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendõrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú.
Kábítószert terjesztett egy 66 éves nõ és lánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A rendõrség a napokban ütött rajta a drogbandán. A két nõn kívül egy 27 éves dílert, és fogyasztókat is elkaptak.

Lopják az ár- és belvízvédelmieket a fémtolvajok. Legutóbb a Hajdú-Bihar megyei Folyás szivattyútelepét rongálták meg, így a telep üzemképtelenné vált.
Egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság csütörtökön azt az asszonyt, akinek kétéves kisfiát 2007 nyarán halálra martak a család kutyái.
Droglaborokat számoltak fel a rendõrök a Komárom-Esztergom Megyei Bajon, a Tatabánya melletti Környén, és Oroszlányban is. A bûnözõk szintetikus drogot, az úgynevezett "piko"-t vagy más néven "Ice"-t gyártottak, melyért akár életfogytig tartó börtönt is kaphatnak.
A Budapesti Rendõrfõkapitányság hûtlen kezelés gyanújával nyomoz a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt.-nél, a fürdõk másfél milliárd forintos beléptetõ rendszerének pályázatával kapcsolatban.
« Előző 1 ... 10 11 12 13 « 14. oldal » 15 16 17 18 19 20  Következő »