2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Egy 14 éves fiú és egy 15 éves lány lett rosszul szerda délben az egyik szegedi iskolában, miután osztálytársuk a szünetben füves cigivel kínálta õket.
A rendõrök csütörtökön, Budapesten fogták el azt a férfit akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság - közölte csütörtökön a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság.
Nem hagyhatja el lakhelyét az a 16 éves, középiskolás nyíregyházi fiú, akit a múlt szombaton este kaptak el a rendõrök, mert marihuánát árult. A fiú azóta õrizetben volt, ezt változtatta csütörtökön a bíróság lakhelyelhagyási tilalomra.
Az elsõdleges információkból kiindulva egyelõre még nem emberölés, hanem "segítségnyújtás halált okozó elmulasztása" miatt nyomoznak a rendõrök a hétfõn, Berettyóújfalun történt eset kapcsán, ...
Õrizetbe vették Szlovákiában az országos rendõrfõkapitány fiát, mert jogosítvány nélkül vezetett. A 27 éves férfit a lakása közelében, Pozsony Károlyfalu nevû városrészében állította meg egy járõr, hétfõ éjszaka.



Gyilkosság
BERETTYÓÚJFALUBAN!

Csaknem kétezer adagnyi kábítószerre bukkantak a vámosok péntek éjszaka Nyíregyházán, egy kamion rakterében. A lefoglalt áru értéke több, mint 15 millió forint.

Elfogták a szökött rabot2010-02-05 09:37:50
Felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a két embert, akik még 2008 januárjában engedély nélkül mozgáskorlátozott igazolványhoz segítették Polgár Gézát, a Fókusz riporterét.
Újabb házkutatás egy állami cégnél. Most a MÁV INFORMATIKÁ-nál kerestek papírokat a rendõrök. Különbözõ tanácsadói és végkielégítési szerzõdéseket vizsgálnak.
Megvan a nyolcadik! Szerda este egy újabb volt BKV-s igazgatót gyanúsított meg a rendõrség, õt õrizetbe is vették. Az informatikai igazgatót két hónapja keresték, Szegeden bujkált, még külsejét is megváltoztatta.
Robbanómotoros láncfûrészeket kínált eladásra két román férfi egy pécsi buszpályaudvaron a hétvégén - közölte a Független Hírügynökséggel Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

Többen megsérültek, amikor felborult egy autó vasárnap délután az M1-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

Elfogták Farkas Pétert2009-12-28 10:46:39
Fegyveres bankrablás2009-12-24 12:47:30
« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 « 16. oldal » 17 18 19 20  Következő »