2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Ma délelõtt 10 óra 11 perckor érkezett bejelentés a rendõrségre, miszerint Berettyóújfalu Református Templom felújítási munkálatai során, az ott dolgozók egy vélhetõen II. világháborús lövedékmaradványt találtak.

 

 

Rendõrségi összefoglaló2011-07-05 15:01:26

Nézze meg milyen ügyekkel foglalkoztak a Hajdú-Bihar megyei rendõrök az elmúlt napokban.

Hencida - A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt két személyt vett õrizetbe tegnap.

 

 

Biharkeresztes - A Biharkeresztesi Határrendészeti kirendeltség eljárást indított tiltott határátlépés szabálysértése miatt két algériai férfi ellen, akiket 2011.06.24-én reggel igazoltattak a Mezõpeterd Vasútállomás és Berettyóújfalu közötti nyílt vasúti pályán.

Komádi – Vízbe fulladt egy 12 éves fiú csütörtök délután Komádi külterületén, a Sebes-Körösben – tájékoztatott pénteken Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.


Berettyóújfalu – HAON – Három sérültet kellett kórházba szállítani annak a közlekedési balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délután történt a 42-es fõút, Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán.

Biharkeresztes - A harmincas éveikben járó férfiak ellen több büntetõeljárás folyik.

Hajdú-Bihar - A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrsének Bûnügyi Alosztálya két férfit vett õrizetbe lopás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt. Biharkeresztes külterületén egy tanyára törtek be 2011. május 22-re virradóan ismeretlen elkövetõk.

Nem maradnak következmények nélkül a gyermekkorúak által elkövetett bûncselekmények. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrsének elmúlt napokban tett  gyermekvédelmi intézkedései...

Halálos baleset Bakonszegen2011-06-06 00:02:11

Bakonszeg - Tegnap délután Bakonszegen, az Ady Endre utcán egy személygépkocsi egyelõre tisztázatlan körülmény folytán fának ütközött.

Eddig 11 esetben károsította meg a derecskei üzleteket az a debreceni férfi, aki 4 éves gyermekével a nyakában tért be vásárolni különbözõ kisboltokba, kocsmába, ám a fizetés alól kimentette magát, mondván, hozza a pénzt azonnal.

Elfogták a rendõrök azokat a férfiakat, akik kétszer törtek be egy körösszakáli boltba. A két férfi jelenleg bûnügyi õrizetbe van. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.

Számtalanszor elõfordult már, hogy a trükkös tolvajok ilyen-olyan ürüggyel próbáltak bejutni rendszerint idõs emberek otthonába. Kedden délután egy 87 éves berettyóújfalui asszonyt két férfi keresett fel azzal, hogy az áramszolgáltató munkatársai.

Körözési toplista (ORFK)-Frissítve 2011.03.22
2008.01.17. csütörtök 19:29

Újabb kokainnyelõ bukott le Ferihegyen a napokban. Az utas szervezetébõl összesen 63 darab kábítószeres kapszula került elõ. A lefoglalt drog értéke 30 millió forint.
Megszülettek az elsõ ítéletek. Egy csokitolvajt huszonötezer forintra büntettek, egy darált húst és kávét lopó asszonyt négy nap elzárásra.
Megverte, majd rálõtt volt barátnõjére egy férfi hétfõ délelõtt Dunaújvárosban. A fiatal nõ súlyosan megsérült, az orvosok lövedékeket szedtek ki a nyakából, ...
Az õszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követõ fõvárosi tüntetések idején is kapott feladatokat a katonai elhárítástól a romák sérelmére elkövetett gyilkosságok egyik gyanúsítottja - írja a Magyar Nemzet.
« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11 12 13 14 15  ... 20 Következő »