2024. április 27. Szombat, Zita.
 

Kedden kora délután állampolgári bejelentés érkezett a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére, hogy szomszédjukat hosszabb ideje nem látták, kérik a rendõrség segítségét.

A tûzszerészek kedden este 23 óra után végeztek a Margit hídnál lévõ építési terület átvizsgálásával, a korábban lezárt területeket - a pesti hídfõ környékét - negyed tizenkettõkor nyitották meg.

Nézze meg a TOP 100-as lista 10 legveszélyesebb bûnözõit, akiket Hajdú-Biharban is keresnek!

Magas beosztású személyekbõl, sztárokból áll a most lekapcsolt drogfutárok vásárlói köre

Bûnszövetségben elkövetett vesztegetés és más bûncselekmények megalapozott gyanúja miatt 20 emberrel szemben nyomoz a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával kapcsolatban ...
Alaptalannak minõsítette a fosztogatásokról szóló híreket az árvízzel sújtott területeken a Borsod megyei rendõrfõkapitány.
Elõzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Városi Bíróság szerdán azt az asszonyt, akit a hétvégén, Ercsiben történt támadás ügyében gyanúsít a rendõrség.
A szakértõi vélemény szerint közepesen ittas volt Stohl András, amikor szombaton hajnalban karambolozott. Az RTL Híradó úgy tudja, két ezreléknyi alkohol volt a vérében. Két kocsinak ment neki, ...
Biciklis jogsi gyerekeknek2010-05-10 11:38:05
« Előző 1 ... 10 « 11. oldal » 12 13 14 15 16 17  ... 20 Következő »