2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Tõrrel rabolta ki a bankot2010-02-23 19:45:29
Egyhónapos nyomozás után elfogta a rendõrség a nyíregyházi díszmadártolvajokat, akik egymillió forint értékben tulajdonítottak el ritka szárnyasokat egy tanyáról.
A Budapesti Nyomozó Ügyészség õrizetbe vett négy rendõrt, mert a gyanú szerint napi rendszerességgel fogadtak el építési-szállítási cégektõl 10-15 ezer forintot, hogy ne intézkedjenek velük szemben.
Ellopták az automatát2010-02-23 18:08:25
Kitéptek a helyérõl és elvittek egy pénzautomatát Gyõrben ma hajnalban. Információink szerint a gépben több millió forint volt.
Feljelentés tesz az Országos Választási Iroda (OVI) a honlapjával kapcsolatos visszaélés miatt. Tájékoztatásuk szerint nem hatoltak be a valasztas.hu szerverére, a „támadó” mindössze olyan áloldalakat hozott létre, amelyek azt a látszatot keltették, mintha a honlap részei lennének.
A jelenlegi adatok szerint 3 milliárd forintnál nagyobb kárt okozott egy értékpapír-kereskedõ cég, amelynek budapesti és debreceni irodáiban kedden délelõtt házkutatást kezdett a rendõrség ...
Több száz millió forint értékben termesztettek vietnamiak marihuánát budapesti és fóti családi házakban. A rendõrség most hét embert vett õrizetbe.
Tömegkarambol a ködben2010-02-19 16:30:42
Az utóbbi húsz év legbrutálisabb gyilkosságát derítette fel a rendõrség Debrecenben. A rendõrök elfogták azt a 34 éves férfit, aki - január 13-a és február 1-je között - megölte két idõs szomszédját Debrecenben.
Lángoló autóból mentették ki a sofõrt a rendõrök a Könyves Kálmán körúton. A rendõrök járõrözés közben vették észre a villanyoszlopnak csapódott kocsit.
A hatalmas köd miatt több baleset történt a 451-es fõúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tûzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendõrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után.
Évtizedek óta nem került rács mögé olyan magas rangú katonatiszt, mint csütörtökön. A Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát, nyugalmazott dandártábornokot délután helyezte elõzetes letartóztatásba a bíróság.

Polgárõri közremûködéssel sikerült elfogni egy betörés elkövetõit tegnap este Körösszakálban.

A férfi késsel a kezében lépett be az üzletbe, persze nem vásárolni akart, inkább a pénzt követelte az eladónõtõl, aki segítségért kiáltott, mire a férfi menekülõre fogta a dolgot. Forró nyomos nyomos csoport indult a tettes után!
Az elmúlt hetekben megszaporodtak a hangszerlopások az országban. Hétfõn milliós értékû klarinétokat loptak el a pécsi Zenemûvészeti Intézetbõl.
« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 « 15. oldal » 16 17 18 19 20  Következő »