2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Mikulás maskarába bújt férfi rabolt ki egy lottózót szombat este Békéscsabán. A rendõrség nagy erõkkel keresi a támadót, aki egy világos színû Ladával menekült el.
Sebességrekord 200 ezerért2009-12-04 13:24:05

Ketten sérültek meg súlyosan abban a kora reggeli balesetben, amely Debrecenben, a Szent Anna és a Klaipeda utcák keresztezõdésében történt, ahol három autó ütközött össze.

Hazudott a Cozma-ügyrõl2009-12-03 12:14:23

Megszülett az elsõfokú ítélet a rablógyilkosság ügyében

Két életfogytiglani büntetést is kiszabott a B.-A.-Z. Megyei Bíróság a két és fél évvel ezelõtti tokaji rablógyilkosság ügyében.

A sûrû orvosváltások miatt csak depresszióját kezelték, kényszeres viselkedését viszont rejteni tudta. Ráadásul utóbbi betegségét még fel is erõsítették a depresszióra szedett gyógyszerei.

A fiatalember 5 lövést kapott a testébe: két golyó a lábszárát, egy a combját, egy a medencéjét és egy az ágyékát érte.
A lövöldözõ az egyetem egyik gyógyszerész hallgatója volt. Zavartan viselkedett, majd fegyvert rántott és rálõtt három diáktársára és egy takarítóra.

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn késõ este történt a 471-es fõút Hajdúsámson és Tamásipuszta közötti szakaszán, ahol egy Opel és egy Renault ütközött egymásnak.

Fokozott ellenõrzést rendelt el Budapest rendõrfõkapitánya hétfõn délutánra és kedden egész napra a Debrecen-Liverpool Bajnokok Ligája mérkõzés miatt, amit kedden tartanak meg a fõvárosi Puskás Ferenc Stadionban.

Egyre több a betörés Debrecenben.A megyeszékhelyen az átlagos zsákmány értéke 100 ezertõl egymillió forintig terjed.

Kórházba szállították annak az autónak a vezetõjét, aki vasárnap kora este karambolozott Józsán, a Sillye Gábor és a Csatár utcák keresztezõdésében.

A helyszínelés, és a mûszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni az út adott szakaszát.

« Előző 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 « 18. oldal » 19 20  Következő »