2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanúvédelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendõrség a nyomravezetõ személyét bizalmasan kezeli.
Tizenöt év fegyházra ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság azt a férfit, aki tavaly áprilisban meggyilkolta barátnõjét Kalocsán. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben találta bûnösnek a 23 éves vádlottat.
Most Regõczi tálalt ki2010-03-25 10:40:55
Kamionkarambol Kecskeméten2010-03-24 17:14:34
Majdnem 120 millió forintos adóhiányt tárt fel az APEH egy építõipari társaságnál, mely több autópálya építésen is alvállalkozóként mûködött közre.
9 évet kapott emberölésért a féltékeny volt élettárs a Fõvárosi Bíróság kedden kihirdetett elsõ fokú ítélete szerint. A történtek idején 31 éves büntetlen elõéletû fiatalember a vád szerint dulakodás közben megölte volt élettársát Kõbányán.
Újra vizsgálja a rendõrség, hogy mi történt a kerületi rendõrkapitány irodájában a tavaly januári csepeli kettõs gyilkosság napján. A kerület egyik iskolájában két embert öltek meg, az igazgatót és egy tanárt.

Megszüntetné az RTL Klubot és a TV2-t a Jobbik. A párt elnöke errõl már többször is beszélt. A két nagy kereskedelmi televíziót 10-bõl 9 ember nézi Magyarországon.
Gonosz erõk szállták meg és ezek utasítására cselekedett saját bevallása szerint az a nõ, aki csütörtökön a saját anyját ölte meg Szombathelyen. Az ügy részleteirõl pénteken, ...
Önmagát lõtte meg és életveszélyesen megsérült az a bankrabló, aki a Népfürdõ utcában, az Árpád híd melletti egyik toronyépületben lévõ bankfiókot akarta kirabolni pénteken kora délután.
Késsel támadtak egy taxisra csütörtök hajnalban, Budapesten. Az utas a Feneketlen-tónál intette le a kocsit, és a Toronyház utcába vitette magát. Miután megérkeztek kést rántott, többször megszúrta a sofõrt és pénzt követelt.
Jogerõsen is életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a makói hármasgyilkosság vádlottját csütörtökön. A Szegedi Ítélõtábla helyben hagyta az ügyben született elsõ fokú ítéletet, annyiban azonban szigorították, hogy ...

Biztosan voltak elõjelei a pszichiáterek szerint annak, hogy a tenyõi férfinak súlyos mentális betegsége van. De sem a környezete, sem a magánpszichológus, akihez járt, nem vette ezt észre.
Szemtanúkat, egy 144-es busz utasait és a buszra várakozók jelentkezését várja a rendõrség a szerda reggeli, XVI. kerületi gyilkosság ügyében. A szír pénzváltó megölésének eddig egy szemtanúja van.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje 100.000. forint (azaz százezer) díjat ajánlott fel a nyomravezetõnek.


Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség egy 22 éves pátrohai fiatalember ellen, aki egy átalakított szekrényben 28 tõ vadkendert nevelt.
Fejlövés végzett azzal az autójában ülõ szír férfivel, akit szerdán reggel támadtak meg Budapesten. Az autóra legkevesebb három lövést adott le a támadó, több lõszerhüvelyt találtak az autó közelében.
Megszüntette a bíróság Regõczi Miklós, a BKV-ügyek egyik gyanúsítottjának elõzetes letartóztatását. A közlekedési vállalat egykori kommunikációs és értékesítési vezérizgató-helyettese egyúttal házi õrizetbe került egy hónapig, azaz április 16-ig.
Az apa mészárolt Tényõn2010-03-16 17:46:09
A férj végzett családjával hétfõ reggel a Gyõr-Moson-Sopron megyei Tényõn - mondta el keddi sajtótájékoztatóján Szabadfi Árpád, a megyei rendõr-fõkapitányság vezetõje.
Az MTK egykori futballistája, Katzenbach Imre is érintett a milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt indított Eclipse-ügyben. A vám- és pénzügyõrség országos ...
Szabadon engedték fogva tartói a március elején elrabolt brit kisfiút Pakisztánban - közölte kedden a brit diplomáciai fõképviselet Iszlamabadban. Az öt éves gyerek a családjával érkezett üdülésre az ázsiai országba.
« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15 16 17 18 19  ... 20 Következő »