2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Az adatvédelmi törvénnyel és az alkotmánnyal is szembe megy, ráadásul milliós bírságot is kockáztat az a munkaadó, amelyik a munkára jelentkezõket személyiségteszttel vagy közösségi médiás profiljaik elemzésével szûri.

 

A Deloitte összeszedte a leggyakrabban kritizált rendelkezéseket, kedvezõ újításokat és a bizonytalanságot okozó értelmezési kérdéseket.

Azoknál a cégeknél, ahol terveznek 2013-ban béremelést, az emelés mértéke nem éri majd el a várható infláció mértékét - derült ki egy friss kutatásból.

Munkanélküliség ellen biztosítás
Gondolt már arra, mi történne Önnel és családjával, ha állása elvesztése, vagy hosszan tartó betegsége miatt nem számíthatna a megszokott, havi rendszeres jövedelmére?

Munkahelyük megtartása, cégük fennmaradása érdekében demonstráltak a Gyulai Húskombinát dolgozói kedden Nádudvaron, a cég tulajdonosa, a HAGE Hajdúsági Agráripari (HAGE) Zrt. székháza elõtt.


Berettyóújfalu. Korszerû termék (LED-es lámpatest) gyártásával teremt új munkahelyeket egy hátrányos helyzetû térségben a Mezei-Vill. Kft. azzal, hogy Berettyóújfaluban már építi a korszerû lámpagyárát.

Budapest, 2011. szeptember 28., szerda (MTI) – Az idén június-augusztusban 32 ezer fõvel, 0,8 százalékkal 3 millió 836 ezerre nõtt a foglalkoztatottak létszáma az elõzõ év azonos idõszakához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.

Sok száz munkahely startolt2011-09-02 12:53:09

 


A Start-munka program keretében hét megyét érintõ közfoglalkoztatás indult.

 

Hajdú-Bihar - Az elöregedõ kistelepüléseken szívesen látnák a tisztességes életet élõ devizahiteleseket.


Berettyóújfalu - Közvetlenül 100-150 munkahelyet teremt majd a berettyóújfalui gyár.

Biharkeresztes - Az olaszok bútorüzemet, egy debreceni cég varrodát nyit a határvárosban.

Húsz személynek biztosít munkát a nyár közepétõl egy részben olasz, részben helyi érdekeltségû bútorüzem Biharkeresztesen – erõsítette meg a Naplónak hétfõn Barabás Ferenc polgármester.

Megérkeztek az elsõ „kínai fecskék” Biharország fõvárosába: mintegy kétmilliárd forintból napelem és napkollektor gyártó üzemet építenek fel még az idén, mellyel elsõ körben 300, két éven belül pedig ezer embernek adnak majd munkát.

Új Széchenyi-terv beindítását tervezi a Fidesz - értesült a Magyar Hírlap. A munkaközpontú és növekedéspárti gazdaságpolitika, illetve az egymillió új munkahely létesítése megkívánja, ...
« Előző « 2. oldal »