2024. április 29. Hétfő, Péter.
 


Zsáka - Több mint száz gyerek kergette a labdát a Bozsik Program keretében Zsákán.


A forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából emlékezik a cívisváros és Hajdú-Bihar megye lakossága.

Nézze meg milyen cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

 


A három éve kibocsátott, svájci frank alapú kötvényeinek visszavásárlására kényszerül a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat.

 

 

Körösszegapáti – A Megyei Önkormányzat komoly pénzösszegekkel támogatja azokat az iskolai közösségeket, akik tanulóiknak a térség történelmi és egyéb értékeinek a bemutatását tûzik ki maguknak célul.

Hajdú-Bihar - Noha egy-egy kisvárosban a fürdõ inkább viszi, mintsem hozza a pénzt, megyénk érintett települései kivétel nélkül ragaszkodnak ezekhez a létesítményekhez.

Szabó Ödön, a Bihar Megyei Tanács határok menti együttmûködéséért felelõs bizottságának elnöke meghívására Tóth Attila, a Hajdú-Bihar Megyei Polgárõr Szövetség elnöke, az OPSZ alelnöke, megyei közgyûlési alelnök Nagyváradon mintegy harminc partiumi polgármester, alpolgármester elõtt tartott tájékoztatást a hazai polgárõrség megalakításának körülményeirõl, annak mûködésérõl.

Az elõzõ évek sikereit látva ismét megrendezték (negyedik alkalommal) a IV. (Kun) László Fesztivált Körösszegapátiban.

Hajdú-Bihar - Szerdára virradóra megérkezett megyénkbe az égi „áldás”. A csapadék eloszlása változatos képet mutat, a megye északi részén kevesebb, a délin több – 20 mm körüli – esõ esett.

A százezer fõre jutó bûncselekmények száma meghaladta a hatezret. Kattintson a részletekért!

A legfrissebb adatok szerint a következõ cégek felszámolásáról informálódtunk 2010. tizenhatodik hetében: ...

Arattak a hajdú-bihariak 2009-11-15 14:15:39

Arattak a hajdú-bihari népzenészek a Békés megyei Szeghalmon megrendezett 15. Országos/térségi Népzenei Minõsítõ Hangversenyen, november 14-én. A szakmai zsûri csupán négy Arany Páva Díjat adott ki, ebbõl kettõt csökmõi csapat kapott, kettõt pedig olyan együttes, melynek a csökmõi népzenészek szintén tagjai.

« Előző « 2. oldal »