2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 

Rengeteget riogatnak minket a hozzáadott cukrok káros hatásai miatt, de az ételcímkék kiismerhetetlen világának hála, sokszor fel sem fogjuk, miben mennyi van. Ebben segít egy okostelefonon-alkalmazás, hála a tettrekész angol egészségügynek.

Sokan szeretik este, az ágyban fekve böngészni az okostelefonjaikat, szakértők szerint azonban ez a szokás káros az egészségre. A gyártóknak gondolniuk kell a felhasználók alvásigényére.

Púposak lesznek, vagyis elgörbül a nyaka és a hátgerince azoknak a gyerekeknek, akik okostelefonjuk vagy más készülékek monitorja előtt töltenek naponta több órát egy ausztrál gerincspecialista szerint.

Ha megfogadjuk Pályi Zsófi fotós tanácsait, tökéletes képeken örökíthetjük meg a nyár legfontosabb pillanatait egy mobiltelefonnal is.

Újabb információk szivárogtak ki a Moto G 3-ról. A telefon erősebb processzort kap, mint azt a korábbi pletykák sugallták.

Beméri a NAV a mobilunkat2015-06-11 10:56:17

Mobiltelefonok bemérésére és blokkolására alkalmas felszerelést vásárolt a NAV. Közel tizenötmillió forintjába került az adóhivatalnak a beruházás, további kétmillióért nyomrögzítőt is vettek.

Okostokot a telefon mögé2015-04-28 13:47:36

Plusz szenzorokkal egészítené ki az okostelefonokat a magyar fejlesztésű okostok.

Nem váratlan a bejelentés, amit a legelterjedtebb keresőóriás, a Google tett, hiszen 2013 óta készítik elő azt a változtatást, ami április 21-től kezdve Magyarország legkisebb cégeit is érintheti. A módosítás értelmében a Google minden olyan weboldalt rosszabb pozícióba helyez, amely mobiltelefonon nem nyújt megfelelő élményt.

A felnőtt magyar internetezők 62 százaléka használ okostelefont, ami 11 százalékkal több, mint egy évvel korábban, az okostelefon-használók számának dinamikus növekedése egyúttal gyorsítja a mobilinternet terjedését is - derül ki az eNet Internetkutató és Tanácsadó Kft. és a Telekom januári felméréséből.

A felhasználók máris elégedetlenek a Samsung új modelljével.

Egy háztartásban átlag három távirányító biztos kallódik, de mostantól elég lesz helyettük egy telefon.

Magyarországon a hagyományos mobiltelefonok vannak többségben, bár az okoskészülékek aránya és ezzel együtt a mobilinternet-előfizetések száma is tovább nőtt 2014-ben - derül ki a Kutatópont Kft. szerdán közzétett reprezentatív felméréséből.

Nemcsak kormányablakban, hanem akár okostelefonnal is el lehet intézni az okmányokkal kapcsolatos ügyeket. Az ügyfélkapun kell regisztrálni, és utána néhány mozdulattal elindíthatunk bonyolultnak tűnő ügyeket is.

A plasztiklap helyett elég a mobilt odaérinteni a pénztárnál a terminálhoz. Elindult itthon a MobilTárca.

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) szerdán bemutatott egy mobilalkalmazást, amellyel okostelefonról is intézhetők okmányügyek a jövőben.

A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése című (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

Hogyan kerül Android egy Nokia telefonra? Hát alaposan kiherélve. Kipróbáltuk a rejtélyes, X nevű, olcsó okosmobilt.

A gyártók lényegtelen extrákkal pakolják tele csúcsmobiljaikat, mert már nem tudnak mit fejleszteni rajtuk. Az idén már az lesz a menő, ha egy telefon nemcsak jó, de olcsó is.

Az eltűnt személyek felkutatását segítő új okostelefon-alkalmazást mutattak be vasárnap, a mentőkutyák világnapján – közölte az MTI-vel a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága.

Fél perc alatt feltölthető okostelefon-akkumulátort mutatott be a StoreDot izraeli cég. A nanokristályokkal működő találmányt a Microsoft egy tel-avivi fejlesztői konferenciáján mutatták be.

2017-től kötelező lesz az egységes microUSB telefon- és tablettöltő a teljes Európai Unióban.

Fényképeinket tárolhatjuk a Facebook, a Microsoft és az amerikai titkosszolgálat szerverein is - vagy akár a saját sufninkban. Utóbbira a Synology házi adattárolója a legjobb megoldás.

A készülék ráhelyezhető az okostelefon kamerájára, így növeli annak képalkotó képességeit.

A világon először Oroszországban kifejlesztett dupla képernyős okostelefont szerdán kezdték árulni; a készülék, a YotaPhone, a Yota Devices nevű orosz cég terméke, a világbemutatót pedig Moszkvában tartották.

Meteoritokat és hullócsillagokat lehet megfigyelni és rögzíteni egy kutatócsoport által fejlesztett ingyenes applikációval.

« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!