2024. május 10. Péntek, Ármin, Pálma.
 

A Debreceni Rendõrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Érdeklõdve fogadták a tanyán élõ idõsek a rendõri látogatókat.

Megköszönte a gyors és hatékony rendõri munkát az a hajdúböszörményi lakos, akinek egy napon belül megtalálták az eltulajdonított kerékpárját.

Elfogták a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint ellopta egy hajdúböszörményi lakos segédmotoros kerékpárját.

A hajdú-bihari rendõrök külterületi ellenõrzéseket tartottak.

A debreceni, a balmazújvárosi, a hajdúböszörményi és a tiszacsegei rendõrök is felhívták a figyelmet a szabályos közlekedésre.

Lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

Ovisok a határon2014-11-10 08:06:05

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei foglalkozást tartottak a helyi óvodásoknak.

Az Ártánd-Bors magyar-román határátkelõhelyen egy lengyel kamionban három migránst találtak a rendõrök.

A debreceni nyomozók bíróság elé állítást javasolnak két férfival szemben is, akik egy-egy személygépkocsin vezették le dühüket.

Sokat akartak2014-11-06 13:22:25

A rendõrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint 18 köbméter fát vágtak ki egy debreceni erdõbõl. A gyanúsítottak az összes kivágott akácfát nem tudták észrevétlenül lovas szekerükkel elvinni.

A debreceni rendõrök bíróság elé állítást javasolnak az ellen a nõ ellen, aki ollóval rongált meg ruhákat egy üzletben.

Vádemelést javasolnak a rendõrök azzal a három létavértesi nõvel szemben, akik gyermekeik miatt verekedtek össze.

Csütörtökön indul az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) országos közlekedésbiztonsági kampánya, a Látni és látszani akció keretében december 12-éig ingyenes jármûátvizsgálást és látásellenõrzést biztosítanak a sofõröknek, a rendõrség pedig fokozott közúti ellenõrzést tart.

Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók az ellen a debreceni férfi ellen, aki a vasútállomáson tört-zúzott.

A biharkeresztesi rendõrök egy napon belül bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki ellopott két baromfit egy idõs néni tyúkóljából.

Kabátot a fogasról2014-10-30 09:33:08

Két férfit fogtak el a hajdúszoboszlói rendõrök, akik bõrkabátot loptak el egy egészségügyi intézménybõl. A sértett rövid idõn belül visszakapta kabátját.

Nagykereki külterületén két iráni állampolgárt fogtak el a biharkeresztesi határrendészek.

Hajdú-Bihar – Hajdú-Bihar megyében is segítik a rendõrök a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve kiemelten óvják a temetõk környékének biztonságát.

Ismét zavartalan a közlekedés a magyar-román határon, ahol korábban, a román oldalon történt mûszaki hiba miatt, mindkét irányban állt a forgalom – közölte a rendõrség kedd este honlapján.

Embercsempészt fogtak el a hajdú-bihari rendõrök: egy török férfi illegálisan akart 26 koszovói állampolgárt Németországba vinni – közölte a rendõrség sajtóreferense hétfõn az MTI-vel.

Egy török férfi illegálisan akart koszovói állampolgárokat Németországba vinni.

A rendõrök a 4215. számú úton Berekböszörmény és Biharkeresztes között fogták el a nyíradonyi férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya emberölés bûntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, s az ügyben a lakosság segítségét kéri.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendõrfõkapitány 2014. október 22-én nemzeti ünnepünk alkalmából elismeréseket adott át.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 « 16. oldal » 17 18 19 20 21 22  ... 25 Következő »