2024. május 10. Péntek, Ármin, Pálma.
 

Közszolgáltató alkalmazottjának adta ki magát a grafikán látható nõ, aki nagyobb összegû készpénzt tulajdonított el egy 82 éves debreceni férfi lakásából.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. december 1-jén 11 óra 55 perckor érkezett a bejelentés, hogy Debrecen, Õszirózsa köz egyik 3. emeleti lakásából egy nõ segítségért kiabál.

Befejezték a berettyóújfalui rendõrök a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Csökmõn lopott tyúkokat.

A rendõrök állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt elfogták azt a debreceni férfit, aki mérgében egy fa kockával okozott sérüléseket házõrzõjének.

A püspökladányi rendõrök 2014. november 28-án éjjel nagyszabású ellenõrzést végeztek.

Az egyik debreceni szakiskolában tartott bûnmegelõzési elõadást a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának vezetõje.

A debreceni rendõrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint hat koszovói állampolgárt akart Németországba juttatni.

Csalás, befolyással üzérkedés, közokirat-hamisítás és vesztegetés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak a rendõrök két debreceni lakossal szemben.

Polgárõrök érték tetten azt a férfit, aki Hajdúböszörményben megpróbált eltulajdonítani egy kerékpárt, majd egy másik biciklit el is lopott.

A rendészeti hivatás iránt érdeklõdõ középiskolásoknak tartott nyílt napot a Debreceni Rendõrkapitányság. A fiatalokat a megye többi rendõrkapitánysága is nyílt napokon várja a közeljövõben.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársai segítették a láthatóságot.

Egy román rendszámú gépkocsi Csökmõ belterületén egy kanyarban betörte egy lakóház kerítését és házfalát. A sofõr bébitápszereket szállított, és a kanyarban elvesztette uralmát az autó felett.

Az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, elsõsorban a zsebtolvajokra valamint a biztonságos közlekedésre figyelmeztet a rendõrség; januárig kiemelt figyelmet fordítanak az üzletközpontok, kirakodóvásárok, piacok, benzinkutak, pályaudvarok és a pénzintézetek környékére.

Jövõre a rendvédelmi és fegyveres dolgozóknak, 2016-ban pedig a szociális ágazatban tevékenykedõknek, valamint az önkormányzati tisztviselõknek indít a kormány bérrendezéssel egybekötött életpálya-modellt. A kormányszóvivõ szerint ezt az ország egyre stabilabb gazdasági helyzete teszi lehetõvé.

A rendõrök 5 fõ illegális migránst állítottak elõ Pocsajról.

Elsõsegélynyújtó képzésen vettek részt a berettyóújfalui rendõrök.

A bûncselekmények megelõzése a cél. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság különös figyelmet fordít az idõs korosztály áldozattá válásának megelõzésére.

Debrecen – A rendõrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy debreceni férfi ellen.

 

Újabb tolvajok bûnhõdnek2014-11-19 09:21:30

A vámospércsi és a nyíradonyi rendõrök befejezték a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott négy férfi elleni nyomozást.

A rendõrök keresik azt a nõt, aki az egyik debreceni üzletbõl a gyanú szerint illatszereket tulajdonított el.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei egy órán belül elfogták a kifosztás bûntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 65 éves férfit.

Debrecen – A debreceni rendõrök négy garázda ellen is vádemelést javasolnak.

A rendõrök elfogták azt a debreceni férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt, amelyet egy piacon a bejelentõnek próbált meg eladni. A sértett a rendõröktõl visszakapta a biciklijét.

Téli üzemmódban a közlekedési szervezetek és a védelmi szolgálatok.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 « 15. oldal » 16 17 18 19 20 21  ... 25 Következő »