2024. április 27. Szombat, Zita.
 

A hajdúnánás-tedeji óvodások játékos formában ismerkedtek a közlekedés szabályaival.

A hajdúszoboszlói rendõrök segítettek egy helyi férfinak, aki elesett az utcán és nem bírt felállni.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 27 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Egy összefüggéstelenül beszélõ, erõsen zaklatott állapotú férfi azért hívta telefonon a rendõrség segélyhívószámát, mert állítása szerint a Hosszúpályi és Monostorpályi között közlekedõ buszon gyanús, külföldi személyek vannak, és valamire készülnek.

Új közlekedési ellenõrzési rendszert tesztel a rendõrség februárban, az elsõ 160 változtatható helyû kamerát már kiosztották a megyei rendõr-fõkapitányságoknak, további mintegy 130 fix kamerát pedig az év végéig telepítenek - jelentette be Jámbor István, az Országos Rendõr-fõkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetõje.

Kiegyensúlyozottnak, szélsõségektõl mentesnek nevezte Magyarország múlt évi bûnügyi-közbiztonsági helyzetét Papp Károly országos rendõrfõkapitány csütörtökön Budapesten, a rendõrség székházában tartott évértékelõjében.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap este Debrecenben, a Szávay utca-Sörés utca sarkán, ahol a gyanú szerint a gépkocsit vezetõ férfi elhagyta a helyszínt, míg egyik utasa átülve a vezetõülésbe, magára vállalta a cselekményt.

A debreceni rendõrök a képen látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A biharnagybajomi rendõrök elfogták azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy helyi ingatlanba.

A debreceni rendõrök visszaadták a tulajdonos részére az ellopott elektronikai eszközöket és egy fülbevalót.

Folytatólagosan elkövetett pénzhamisítás miatt két év börtönben letöltendõ – végrehajtásában 4 év próbaidõre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte a Debreceni Járásbíróság azt a 19 éves fiatalembert, aki hamis lengyel bankjegyeket adott el egy hajdúnánási pénzváltóban.

A vámospércsi rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a 35 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint három kiskutya hasát felvágta és egy negyediket súlyosan megsebesített.

Egy debreceni egészségügyi intézménybõl tûnt el a 73 éves néni.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Derecske belterületén.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ismerõse adatait diktálta be, de õt is körözték.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki Balmazújvárosban berúgta az egyik lépcsõház bejárati ajtajának üvegét.

A balmazújvárosi rendõrök lõfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben.

Hajdúszoboszlón a helyi rendõrök elfogtak egy körözött debreceni férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében februárban!

Az elõállított személyek egy része nem volt ismeretlen a rendõrség elõtt.

A nyomozók elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni családi házba.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a 39 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint összesen 10 családi házba tört be Debrecenben.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint fenyegetõ üzenetet ragasztott az egyik debreceni pénzintézet bejárati ajtajára.

A debreceni rendõrök elfogtak egy helyi férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

« Előző 1 ... « 10. oldal » 11 12 13 14 15 16  ... 25 Következő »