2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 16 fõt állítottak elõ, közülük 2 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A szilveszter óta eltelt néhány napban nyolc halálos közúti baleset történt - közölte a rendõrség hétfõn a honlapján.

A havas, de még inkább a jeges út igencsak próbára teszi az autósok türelmét, tudását, idegrendszerét. Köztudott, hogy útjainkon leginkább kiszolgált autómatuzsálemek futnak, amíg bírják még magukat. Persze egyre gyakrabban találkozunk már modern, jól felszerelt csodamasinákkal is.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 16 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében januárban!

Fokozottan védett túzokot lõttek ki a Hajdú Bihar megyei Zsáka nagyközség külterületén. A madár kilövésével egy 22 éves darvasi férfit gyanúsítanak, aki egy vadásztársaság tagja - közölte a rendõrség szerdán honlapján.

Az igazi hideg idõ beköszöntével különösen fontos a külterületeken élõkre való nagyobb odafigyelés. A rendõrök 2014. december 31-én a társszervekkel közösen ismét ellenõrzéseket tartottak a külterületeken.

A debreceni rendõrök hívták a mentõket ahhoz a helyi férfihoz, akinek olyan fájdalmai voltak az utcán, hogy lépni sem tudott.

Egy földön fekvõ, teljesen átfázott férfin segítettek a rendõrök.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a helyi lakost, aki fenyegetõ üzenetet ragasztott az egyik debreceni pénzintézet bejárati ajtajára.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 14 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A tavalyinál több, az akkori 153-hoz képest az idén eddig 174 embert jelentettek fel pirotechnikai termékkel való visszaélés miatt - errõl Cserényi József, az Országos Rendõr-fõkapitányság rendészeti osztályának kiemelt fõreferense beszélt hétfõi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság befejezte egy 43 éves helyi férfival szemben lopás és lopási kísérlet miatt folytatott eljárását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 17 személyt állítottak elõ, köztük 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A járõrök 7 személyt állítottak elõ.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 14 személyt fogtak el, akik közül 12 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A járõrök 9 személyt állítottak elõ, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Garázdálkodott2014-12-27 18:30:24

A Készenléti Rendõrség járõrei elõállították azt a helyi férfit, aki egy zöldséges üzletnél hangoskodott Debrecenben.

Közokirat-hamisítás bûntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy román állampolgárt a rendõrök. A férfi testvérét is elfogták a járõrök, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben.

A rendõrök állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt bíróság elé állítást javasolnak az ellen a férfi ellen, aki mérgében egy fakockával okozott sérülést házõrzõjének.

A debreceni rendõrök két fiatalkorút fogtak el, akik a gyanú szerint ellopták a sértett mobiltelefonját, amíg õ a vonaton aludt.

Jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak bíróság elé állítást két férfival szemben a hajdúnánási és a debreceni rendõrök.

Több parkoló gépkocsin is egy a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya által készített figyelemfelhívó kiadványt helyeztek el a rendõrök Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 31 személyt állítottak elõ, ebbõl 15 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Életét vesztette az a kabai férfi, akin egy munkagép haladt át.

« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15 16 17 18 19  ... 25 Következő »