2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást három helyi fiatalkorú fiú ellen.

Körzeti megbízottak járõröztek Polgáron 2015. február 13-án, amikor 16 óra 45 perc körüli idõben a Hõsök utca és a Nyíregyházi út keresztezõdésének közelében lévõ buszmegállóban észrevettek egy férfit, aki derékszíjával akart öngyilkosságot elkövetni.

A rendõrök bizonyítási kísérletet tartanak 2015. február 15-én 15 órától Debrecenben.

Az 50 éves komádi férfi megszegte a megelõzõ távoltartás szabályait ezért a rendõrök szabálysértési õrizetbe vették.

A debreceni rendõrök elfogtak egy körözött férfit.

A nyíradonyi rendõrök elfogtak két férfit, akik az egyik hajdúsámsoni erdõben hurkokat helyeztek ki és több vadat elejtettek.

A berettyóújfalui rendõrök befejezték a nyomozást jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves debreceni lakos ellen.

A hosszúpályi rendõrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos mûhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.

Két szabálysértõt és egy körözött nõt vettek õrizetbe a rendõrök Hajdúszoboszlón és Debrecenben.

Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök azzal a 33 éves férfival szemben, aki Debrecenben kirabolta áldozatát.

A kabai rendõrök elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint még januárban betörtek egy családi házba, amelynek melléképületébõl eltulajdonítottak két légpuskát.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság 2015. február 11-én kiállította azokat a hajdú-bihari pályamûveket, melyeket a Nemzeti Infokommunikációs Zrt. „Hétköznapi hõseink” címû pályázatára nyújtottak be a megyében lévõ általános iskolák.

Kutyavásárt hirdet a rendõrség, az Országos Rendõr-fõkapitányságnak (ORFK) a police.hu-n közzétett felhívása szerint minimum 10-14 hónapos, elsõsorban német és belga juhászkutyákat vennének szolgálati kutyának.

Jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak bíróság elé állítást két férfival szemben a püspökladányi rendõrök.

Akácfát vágott ki2015-02-11 12:11:43

A hajdúhadházi rendõrök bíróság elé állítást javasolnak egy bocskaikerti férfi ellen, aki a gyanú szerint engedély nélkül fát vágott ki és eltulajdonította.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A püspökladányi és a biharnagybajomi rendõrök Nagyrábén elfogtak négy helyi férfit.

A derecskei rendõrök bíróság elé állítást javasolnak egy konyári nõ ellen.

A berettyóújfalui rendõrök elfogtak két fiatal fiút, akik a gyanú szerint egy lépcsõházból cipõket és más értéktárgyakat próbáltak meg ellopni.

Márciustól élesben mûködnek megyénkben is az új berendezések.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Megszüntette a nyomozást a debreceni fideszes önkormányzati képviselõk és önkormányzati alkalmazottak tavalyelõtti floridai utaztatásával összefüggésben a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda - az ORFK Kommunikációs Szolgálata errõl vasárnap tájékoztatta az MTI-t.

A debreceni rendõrök 2015. február 3-án budapesti lakásában fogták el azt a férfit, aki budapesti és debreceni lakosoknak értékesítette az általa termesztett kábítószert.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebbõl 1 balesetben 1 személy vesztette életét, 1 súlyos és 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A pocsaji rendõrök lopás szabálysértés elkövetése miatt õrizetbe vették azt a férfit, akit tetten értek, amikor Pocsaj külterületén, a sínek mellõl fát akart eltulajdonítani.

« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11 12 13 14 15  ... 25 Következő »