2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Ki látta a balesetet?2015-01-29 16:45:07

Tanúk jelentkezését várják a debreceni rendõrök egy autóbalesettel kapcsolatban.

A gyanú szerint Hajdúnánáson hamis lengyel fizetõeszközt akart beváltani az egyik helyi pénzintézetben egy 19 éves fiú.

Demonstráció miatt lassulhat a forgalom 2015. január 30-án Debrecen és Hajdúszoboszló között.

Misa a nyomkövetõ kutya vezette a rendõröket a gyanúsított nyíracsádi házáig.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A debreceni és a hosszúpályi rendõrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Tûzoltóautóval ütközött egy személyautó hétfõn dél körül a Mikepércsi úton.

A derecskei rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a pocsaji férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopta szomszédja etetõvályúját.

Egy dohánybolti rablás elkövetõjét, valamint három lehetséges szemtanút keres a debreceni rendõrkapitányság.

A rendõrök elfogták azt a 36 éves férfit, aki a gyanú szerint szeméremsértõ módon mutogatta magát Debrecenben, az utcán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A csirkeól mögött lapult2015-01-26 10:12:03

A debreceni rendõrök elfogták azt a 42 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Téli autópálya-kisokossal segíti a rendõrség a sztrádákon közlekedõket, akikre a monotonitás és a felverõdõ piszok jelenti az egyik legnagyobb veszélyt. A kiadványnak lesz nyári változata is.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Rosszul végzõdött a buli2015-01-23 12:22:33

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint egy szórakozóhelyen lefejelt egy lányt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök egy hajdúnánási nõ ellen.

Két ittas vezetõvel szemben javasol bíróság elé állítást a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság.

Az idõs nõ elhitte, hogy rokona ismerõsei a jól öltözött férfiak, akik elõbb segítségét kérték, majd megtakarított pénzével távoztak. Ahhoz, hogy hasonló eset ne történjen, fogadják meg a rendõri tanácsokat.

Vasvilla lapult az Audiban2015-01-21 12:55:14

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két terhelttel szemben, akik a gyanú szerint Hajdúdorogon vasvillával mentek be egy családi ház udvarára.

A Debreceni Járásbíróság zaklatás vétség miatt kereste a helyi férfit.

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

Ne hagyjunk senkit kihûlni2015-01-18 10:06:50

A rendõrség kéri az állampolgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihûlés veszélyeztethet valakit, akkor értesítsék a rendõrséget az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon.

A gyanú szerint a 41 éves férfi az ablakon át jutott be Esztáron egy családi házba, ahonnan több értéktárgyat is eltulajdonított. A pocsaji rendõrök R. Zoltánt elfogták.

« Előző 1 ... 10 « 11. oldal » 12 13 14 15 16 17  ... 25 Következő »