2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Debrecen, Püspökladány – Hajdú-Bihar Megye rendõrfõkapitánya dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, 2011. november 22-i hatállyal visszavonta vezetõi megbízását dr. Krocsek Zoltán r. alezredes Úrnak, a Püspökladányi Rendõrkapitányság vezetõjének és nyugállományba helyezte.

Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Ács Zoltán, 14 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. október 13-án Debrecen, Tégláskert u. 68. szám alatti otthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

 


Ártánd, Biharkeresztes, Debrecen – Kedden délután az Ártándi közúti határátkelõhelyen belépésre jelentkezett egy görög állampolgár által vezetett, német honosságú kamion.

 

Berettyóújfalu, Debrecen - L. Ritók Nóra grafikusmûvész, tanár, tankönyvszerzõ, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény igazgatója, aki a hátrányos helyzetû gyermekek nevelését-oktatását vállalta fel, 2016-ig a Magyar Tehetség Nagykövete.

Berettyóújfalu, Debrecen - Egy 21 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe a debreceni rendõrök, aki tegnap késõ este Debrecen, Petõfi téren lévõ sörözõ és a Homokkerti felüljáró között, fallal ellátott sötét területen egy hajléktan férfit megtámadott.

Debrecen – Nincs esély arra, hogy a 230 milliárdos reálhozam élénkítse a kiskereskedelmi forgalmat.

Hajdú-Bihar - A munkaügyi központ igény szerint segít a munkaadóknak a megfelelõ dolgozók kiválasztásában is.

Nívódíjjal tértek haza2011-08-22 10:33:16

 

Csökmõ Nagyközségi Önkormányzat

4145 Csökmõ, Kossuth utca 109. sz.

Tel: 06-36-54/443-601


Az ifjúsági zenekarok nívódíját kapta meg a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar a Békéscsabán megrendezett XXV.Nemzetközi Zenei Ifjúsági Találkozón (közismert nevén ZENIT-en) augusztus 18-án. Döge Csabát, a zenekar karnagyát pedig három év után ismét a kiváló karmester díjjal ismerte el a szakmai zsûri.

 


Debrecen, Balatonfüred - A cívisváros kezdeményezéseként életre hívott Városok, Falvak Szövetsége Kulturális Régió is bemutatkozott az elmúlt hét végén a balatonfüredi borheteken.

 

ebrecen - A napokban lezártult a Napló rajzpályázata, melyen az alábbi helyezések születtek. A díjátadás július elsején (pénteken) 16 órakor a Napló szerkesztõség emeleti tárgyalójában lesz, melyre szeretettel várjuk a nyerteseket és kísérõiket.

Nettó 800 millió forintért kelt el a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb, a szerzõdésben azonban nemcsak a vételárról, hanem az alkalmazottak sorsáról is döntöttek.

Az ablak mögött2011-01-04 20:23:25

A változás jó. Átgondolásra késztet. Ha pedig az a cél, hogy ezentúl még szakszerûbben kiszolgálják az állampolgárt, örömöm az égig ér. A kormányablak kapcsán ezt ígérik. De csak a debrecenieknek, akik könnyen beugranak a Darabos utca 9-11-be! Szabó Katalin jegyzete

A Fazekas Mihály Általános Iskolában november 17-én rendezett hagyományos megyei Móra Ferenc Prózamondó Versenyen 23 tanuló vett részt (5-8. osztályos diákok).

Debrecenbe utaztak a csökmõi mûvészeti iskola fuvolásai november 17-én, ahol a Kodály Zoltán Zenemûvészeti Szakközépiskola és Zeneiskola fuvolás szakmai napot rendezett. A délelõtt folyamán érdekes szakmai elõadásokat hallhatott a közönség, délután pedig bemutatkoztak a zeneiskolák növendékei.

A Kaposváron megrendezett Fekvenyomó és Felhúzó bajnokságon a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság csapata harmadik helyezést ért. Egyéni eredményeik, pedig igazán figyelemre méltóak.

Több olyan jótékonysági rendezvényt tartanak megyénkben is az elkövetkezõ napokban, melyeknek bevételei a vörösiszap-katasztrófa okozta károk enyhítését szolgálják. Az országos összefogást megyénkbeli népmûvelõk kezdeményezték.

Személyes ellentétek is állnak a kölcsönös vádaskodás mögött.

Eltûnt Rézmûves Alexa2010-11-04 10:36:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vizsgálatot folytat Rézmûves Alexa ( Debrecen 1996.09.02.) debreceni lakos eltûnése ügyében.

A jubileumához érkezõ, ötödik alkalommal megrendezett Balla János ifjúsági sakkversenyre idén érkezett a legtöbb résztvevõ. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

A mai napon eredményt hirdettek a 19. FAI Hõlégballon VB-hez kapcsolódó rajz- és fotópályázaton.

Nem sok idejük van a pihenésre a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar és a Csökmõi Tücsökzenekar tagjainak mostanában.

Új vezetõedzõvel kezdték meg a felkészülést a Mezei-Vill FC futsaljátékosai, munkájukat immár Bacsó Richárd irányítja. A szakember Kassáról érkezett Berettyóújfaluba, s jelenleg õ a szlovák válogatott szövetségi kapitánya is.

Eltûnt Lakatos Kitti2010-08-12 10:04:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság, 4201/2010. ált. számon közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat: Lakatos Kitti (1992.11.23.) komádi lakos eltûnése ügyében

Vonatkarambol Debrecenben2010-08-09 11:01:58
Romániai cserelátogatás2010-07-26 11:26:07

Idén is eleget tettek a meghívásnak és öt napra ellátogattak a román testvértelepülésrõl, Tomestirõl érkezõ gyerekek és pedagógusaik Pocsajba.

« Előző 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 « 19. oldal » 20 21 22 23  Következő »