2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Csúcstechnológiás elektromos hajtásláncot gyártó üzem létrehozásásról írt alá szándéknyilatkozatot szerdán írtak Kossa György, az Inter Tan-ker vezérigazgatója és Kósa Lajos, Debrecen polgármestere.

Félnünk kell a Nagyerdõn?2009-05-26 08:49:22
Illatkert Debrecenben2009-05-21 09:40:59

A gazdaság fejlesztése érdekében Debrecenben nem kell adót csökkenteni, a város ugyanis, megelõzve az országot, ezt már másfél évvel ezelõtt megtette - mondta Kósa Lajos polgármester az MTI-nek.

Debrecen -Az évi 45 ezres utas- és pár száz tonnás cargoforgalom bevétele nem fedezi a repülõtér üzemeltetési költségét, ami idén 450 millió forint. Ezért döntött az önkormányzat a létesítmény hasznosításáról, illetve ingatlanjai egy részén.

Október 28-án Debrecenben 8 helyszínen ünneplik az Animációs Világnapot. Széles képet kaphat minden érdeklõdõ a mai „rajzfilmek” világából.

Újabb két férfit vett õrizetbe a rendõrség kedden a május 19-én este, a debreceni Malompark Bevásárlóközpont hátsó bejáratánál elkövetett fegyveres rablótámadás ügyében – közölte Sápi Tibor, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

Hol lesz útlezárás a Mihály napi vásár miatt? Mire kell vigyázni? Itt megtudhatja!

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba annak a lakóháznak a tulajdonosát, amelyik csütörtökön késõ este robbant fel Debrecenben, a Pacikert utcán.

Egy videofelvétel és az internet jóvoltából tízezrek nézték meg és szörnyülködtek el azon, amit a debreceni salakmotoros, Tabaka József átélt a miskolci lengyel ligás versenyen.

Vadonatúj buszokat, a mostaninál magasabb színvonalú és az utasoknak ugyanannyiba kerülõ szolgáltatást ígér a Cívisbusz Konzorcium.

Debrecennek 1,5 milliárd forint állami támogatás jut abból az összesen 11 milliárdos keretbõl, melynek odaítélésével az eddigi legnagyobb szabású város-rehabilitációs programról döntött legutóbbi ülésén a kormány.

Debrecen – Ismét mumusnak bizonyult a Mezõkövesd a DKSE-

Airport Debrecen számára: csütörtökön este szinte folyamatosan gólhátrányban játszottak a hazaiak a kövesdiek ellen a Hódos Imre-sportcsarnokban.
Sávot váltott, de vélhetõen nem vette észre a mellette lévõ autót, az a szlovák rendszámú kamion vezetõje, aki az ütközés megtörténte után továbbhajtott baleset helyszínérõl, pénteken reggel Debrecenben a Wesselényi utcán.
Remekmûvek, kalandos úton2008-09-11 09:59:09

Debrecen – Amióta megnyílt a közeli nagyáruház, folyamatosan csökken a vevõim száma, a korábbi 150 ezer forintos forgalom a felére esett vissza – panaszkodott Karikásné Monori Mária, egy tócóskerti vegyesbolt tulajdonosa.

Debrecen -

A kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késõ délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca keresztezõdésében.
« Előző 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 « 22. oldal » 23  Következő »