2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Nézze meg Hajdú-Bihar 5 legfrisseb rendõrségi hírét!

Gyalogost gázoltak, karamboloztak, szekerek okoztak problémákat a Hajdú-Bihari közlekedésben szombaton.

A hajdú-bihari katasztrófavédelemtõl egyelõre 22-en vesznek részt az árvízi mentésben a megyehatáron túl – tudtuk meg.

A vásárt a már jól megszokott helyen a Böszörményi út Füredi úti keresztezõdésétõl a Doberdó utcáig tartó szakaszán, valamint a keresztezõ kisebb utcákban (Bólyai, Békessy Béla utca) tartják. Részletek a cikkben!
Olaszország a hazája annak a mosolygós, barátságos torinói kislánynak, aki nyolc hónapja Debrecenben él és tanul, s a minap Csökmõre is ellátogatott. Megkérdeztük, hogy érzi magát hazánkban, hogyan jutott el településünkre. A beszélgetés könnyen ment, mert Margherita remekül érti nyelvünket, és a válaszadás sem okozott neki gondot.

A Debreceni Közterület-felügyelet ismét megrendezi a Tavaszi Nagyvásárt. Mikor és hol lesz?

Hajdúszoboszló. A minõsítõ hangversenyek megyei sorozata kedden vette kezdetét, Hajdúszoboszlón. 22-én Berettyóújfaluban és Hajdúdorogon, 24-én Debrecenben folytatódik a megmérettetés.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett annak a kisteherautónak a vezetõje, aki kedden reggel rohant egy fának jármûvével Debrecenben a Szoboszlói úton, a Zelemér utca keresztezõdésének közelében.

Nemrég egy szörnyû motorosbaleset szemtanúja voltam sokadmagammal. A motoros nagy sebességgel ment, rémülten néztünk utána, aztán hallottuk is a csattanást.

A helyszínen életét vesztette egy munkás hétfõn kora délután Debrecenben a Baross utcán, ahol csatornázási munkálatokat végeztek.

Kórházba kellett szállítani annak a személyautónak a vezetõjét, aki egy román rendszámú kamionossal ütközött össze hétfõn délelõtt Debrecenben a Külsõ vásártéren, a Miklós utca keresztezõdésének közelében.

A módjában álló legszigorúbb szankciót alkalmazva, egy évre bezáratja a jegyzõ azt a Diószegi úti szórakozóhelyet, ahol februárban és most hét végén is kábítószeres buli zajlott.

Csökmõ mutatkozott be Debrecenben április 9-én, a Méliusz Juhász Péter Megyei Mûvelõdési Központ Megyejárás címet viselõ rendezvényén.

Milyen a hossza, hány részesek a szerelvények? Hány ajtósak? Mennyi ülõhely jut az utasoknak? Mennyi az egy felszállósávra jutó utasszám? Nyithatóak-e az ablakok? Mennyibe kerül egy férõhely?

Debrecen és Nagyvárad az Európai Regionális Fejlesztési Alap keretébõl 139 ezer euró (ebbõl Debrecennek 79 ezer euró jár) támogatást kapott amihez a városnak 5, Nagyváradnak pedig 2 százalék önrészt kell biztosítania.

Meghalt egy 30 év körüli férfi hétfõn délelõtt Debrecenben. A férfi a város legmagasabb, 22 emeletes toronyházából zuhant ki. A haláleset körülményeit a rendõrség vizsgálja.

A pályaépítési munkák a döntés és a kivitelezõi szerzõdés megkötése után, a tervek szerint 2010 tavaszán kezdõdhetnek.

Meghalt egy H1N1 vírussal fertõzött, lélegeztetõ gépen tartott 33 éves férfi szerdán Debrecenben - közölte Orosi Piroska, a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum (DEOEC) kórházhigiénés és infekciókontroll tanszékének vezetõje.

Az év második felében felújítják az állomás épületében a várótermet, a mellékhelyiségeket, kicserélik, illetve felújítják a bútorzatot, valamint burkolatcserét is végrehajtanak. Milyen változások lesznek még a buszállomáson?

Lesz új buszpályaudvar?2010-01-07 17:21:59

A tervek szerint új buszpályaudvart építenek Debrecenben. A jelenlegi buszpályaudvaron is jártunk. Akadt olyan busz, ami a padkától jó egy méterre állt meg, egyszerûen nem tudott begurulni a megállóba. Milyen volt, milyen lesz?

Öt konzorcium pályázik a leendõ debreceni 2-es villamos pályájának és a hozzá kapcsolódó infrastruktúrának a megépítésére...

A debreceni Szülészeti Klinika az ország élvonalába tartozik derül ki az Egészségbiztosítási Felügyelet kórházakat és rendelõket összesítõ adatbázisából.

A kürtõskalács édes illata száll mindenfelé, hiszen sok helyen parázs felett sütik, a kemencés lángosok lila virágai magukra vonják a tekinteteket. Minden van mi szem szájnak ingere! De van, aki egy deci teáért száz forintot ad? Van! Nézze meg mit lehet még venni!

« Előző 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 « 20. oldal » 21 22 23  Következő »