2018. június 18. Hétfő, Arnold, Levente.
 
Anyatej: a fehérje-etalon2015-01-28 14:22:24

Fontos, hogy a nem szoptató anyukák a legalacsonyabb fehérjetartalmú tápszert válasszák.

Mire jó a légzésfigyelő?2015-01-13 16:47:30

Minden babának hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor például a csecsemő visszabüfizi a tejet.

Az egészséges, szép bőrt gyakran hasonlítják a babák bőréhez, ami csak akkor marad finom, puha, ha a szülők odafigyelnek a helyes ápolására. Különösen a téli hónapokban fontos ez, amikor komoly kihívások érik bőrt.

Minden lehet játék, és természetes is, hogy egy gyermek számára az is játék, amit mi felnőttek cseppet sem tekintünk annak. A játék az első készségfejlesztési lehetőség, és már az anyaméhben megfigyelhető.

Hogyan tudjuk biztosítani gyerekünk jövőjét, ha velünk történik valami? Milyen lehetőségeink vannak, és egyáltalán: mennyit érdemes félretenni egy ilyen helyzetre?

Hogyan tudjuk biztosítani gyerekünk jövőjét, ha velünk történik valami? Milyen lehetőségeink vannak, és egyáltalán: mennyit érdemes félretenni egy ilyen helyzetre?

A stressz is növelheti az elhízás kockázatát, de a tartósan feszült lelki állapot az ellenkező véglethez, erős fogyáshoz is vezethet. Az, hogy kinek milyen módon hat a táplálkozására a stressz, már csecsemőkorban eldőlhet.

A kevés játék nem csak a rendtartásban segít, annak a gyereknek, akinek túl sok játéka van, nehezebb huzamosabb ideig fenntartani az érdeklődését egyetlen dolog iránt.

A gyermekvállalás ösztönzését, az élve születések számának növelését célzó törvényjavaslatot nyújtott be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken az Országgyűlésnek.

Nemcsak Magyarországon, szerte a világon általános tendencia, hogy növekeszik a császármetszések száma.

Megújul a babakötvény2013-10-20 19:49:31

Megújul a babakötvény a kormány egy pénteken a parlamentnek benyújtott törvényjavaslata alapján.

A dajkabeszéd, a szemkontaktus, a simogatás olyan ingerek, amelyek fejlesztik a baba társas képességeit, mivel oxitocin hormon termelődését indítják el az agyban - mondta el a babák viselkedésének biológiai okait kutató MTA-program vezetője.

Kétszáznegyven kilós nő szült csütörtök reggel Romániában, a román orvosok nem ismernek esetet, amikor ennyire túlsúlyos nő szülését kellett levezetni.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!