2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Napsütés vagy hideg esõ?2010-06-03 11:52:38

Nem tudja mire számíthat? Ne cipelje feleslegesen esernyõjét, nézze meg milyen idõ lesz megyénkben!

Csütörtökön nagyrészt napos, meleg idõ lesz, de átmeneti felhõsödések mellett, foltokban mérsékelt záporesõ is kialakul. Újabb zivatar is elõfordulhat.

Az ország északkeleti részében szerdán déltõl is számítani kell zivatarokra és jégesõre is. A hõmérséklet itt 24 fok körül alakul, délen 29 fok és sok napsütés várható. A hõmérséklet a hétvégére fog visszaesni.

Pénteken tovább melegszik, de változékony marad az idõ. Délelõtt borongós idõ lesz záporokkal, majd délután felszakadozik a felhõzet, és egyre tartósabban süt ki a nap, de megnõ az esélye a helyi, heves zivatargócok kialakulásának. A jellemzõ hõmérséklet pénteken reggel 11, délután 21, szombaton reggel 11 fok körül alakul.

Csütörtökön változóan napos-felhõs idõ lesz. Elszórtan alakulnak ki gyenge záporok, délután esetleg zivatarfoltok. Éjszaka az Alföld középsõ részén sok esõ esik. Mérsékelt északnyugati szél fúj. Felmelegedés kezdõdik.

Szerdán változóan felhõs, hûvös idõ, kevesebb esõ várható. - Csütörtöktõl jövõ hétfõig nagyobbrészt napos idõ, erõs felmelegedés de ismét nagyobb eséllyel kialakuló nyárias zivatarfoltok valószínûek.
Kedden az évszakhoz képest kifejezetten hideg, túlnyomórészt borús, záporos idõ lesz. Az átlagosnál 10-13 fokkal alacsonyabban alakul a napi maximum hõmérséklet.
Milyen idõ lesz Hajdú-Biharban?
Szórványos, gyenge záporokra kell kedden napközben számítanunk megyénkben. Reggel 8, délután 20 fok körül alakul a hõmérséklet. Zömében ugyan felhõs lesz az ég, de kisüt a nap idõnként.
Számítsunk-e még esõre?2010-04-22 08:41:15
Átmenetileg ugyan csökken a nappali felmelegedés, de az éjszaka hideg lesz, hajnalban a talajon fagyos területek is elõfordulhatnak.
A szerdai és csütörtöki nap változóan naposnak ígérkezik, olykor mérsékelt felhõzet jelenik meg az égen, de száraz, egyre enyhébb idõ lesz.

Kedden hideg és egész nap borongós idõ lesz. A délutáni órákig idõszakos, mérsékelt esõkre is számítani kell. Élénk északi szél fúj, ami csak éjszaka mérséklõdik.

Szerdától jön a csapadék2010-03-31 13:49:06
Szerdán többfelé lesz erõsen felhõs az ég, de legalább rövid idõszakokra a nap is kisüt. A Dunántúlon délután már hosszabb napos idõszakok is várhatók.
Mikor érkezik a hidegfront?2010-03-24 17:56:58
Szerdán reggel 6, kora délutánra viszont már 18 fok körül alakul a hõmérséklet. Tudjon meg többet! Részletek a cikkben.

Tudjon meg milyen idõ várható mostanában megyénkben!

Kedden borongós idõ lesz, kevés hó is esik. Az északnyugati szél általában élénk lesz. Késõ délután vékonyodik, éjjel eltûnik a felhõtakaró Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú- Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is.
Csütörtök éjszaka országszerte, így Hajdú- bihar megyében is erõsen felhõs marad az ég, emellett pedig az északi szél ereje sem tompul.
Az átlagosnál kétszer nagyobb a belvíz által elöntött területek nagysága az országban, és ha az elõrejelzéseknek megfelelõen csapadékosabbra fordul az idõjárás, a helyzet tovább romolhat ...
« Előző 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 « 18. oldal » 19 20  Következő »