2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 

Eddig ezt a pénzt a gyermek nagykorúvá válásáig félre kellett tenni, hogy amikor a fiatal elhagyja az intézetet, legyen némi tõkéje az önálló élete megkezdéséhez.

Az avasi Szilvás utca egyik neve elhallgatását kérõ lakója azt mondta, hogy "annak volt szemtanúja, hogy egy napszemüveges férfi magától odament a rendõrökhöz, valamit röviden mondott nekik, elõrenyújtotta a két karját és már kattant is rajta a bilincs".

Egy 17 és egy 18 éves fiú kismotorral hajtott neki több parkoló autónak. Egyikükön sem volt bukósisak...

Megvertek egy nõt szombaton délután az Astoriánál - a nõ a hírek szerint a melegfelvonulás pólóját viselte.

A csepeli iskolában csütörtökön több mint száz diák, illetve pedagógus lázasodott be, a laboratóriumba hét mintát küldtek be, ebbõl mutatott ki négy esetében H1N1fertõzést a vizsgálat - áll az ÁNTSZ honlapján.
Herdon Erika a kapusszerelést néhány hónapig a szekrény mélyébe sülyesztette: a Mátészalkai MTK kézilabdacsapatának cerberusa a divat fõvárosá- ban, Milánóban folytatja karrierjét – modellként!

A gyanúsítottak azért barkácsoltak elektromos kerítést, mert a kislétai gyilkosság után féltek egy esetleges támadástól. A középkorú férfi szavaival: „aki éjszaka a kert hátsó részérõl jön a házam felé, az biztos nem jó szándékkal jön”.

A férfi egy budapesti találkozón egy futball-labdába rejtett, robbantó szerkezettel ellátott robbanóanyagot vett át társaitól. A bombát a tervek szerint Miskolcon robbantották volna fel, egy országgyûlési képviselõ házánál.

"Terhességük alatt gyógyszert szednek, így szándékosan ártanak gyermekeiknek roma asszonyok több településen, hogy emelt szintû családi pótlékot kaphassanak" - a többi között ezt állította Molnár Oszkár edelényi polgármester.

Minden vágya, hogy iskolába menjen

Dr. Ivan B. Kolozsvari felajánlotta, hogy a kislány töltsön néhány évet az Egyesült Államokban, Mága Zoltán hegedûmûvész pedig félmillió forintos ösztöndíjban részesítette.

Egy hangoskodó, 50 fõs csoporthoz hívták a rendõröket.

Napjainkban egyre többen gondolják úgy, hogy a forgalmi dugók helyett inkább két keréken ülve próbálják meg elérni úticéljaikat. A városunkban egyre több lehetõség van arra, hogy biztonságosan, kerékpárúton közlekedjenek kétkerekûikkel.
Ki okozta a balesetet?2009-09-02 16:51:48

Slota szerint valós a veszély, hogy Magyarország addig szítja majd a feszültségeket, hogy a végén háborús konfliktus tör ki.

A nyolcvanas évek elsõ felében  két sorozat ugyanolyan tankönyvem volt. Egyet a suliba kaptam, egyet pedig otthonra gyakorolni. Akkoriban ez nem volt luxus.  Ma pedig csak a fogunkat szívjuk, ha fizetni kell!

« Előző 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 « 63. oldal » 64 65 66 67 68 69  ... 75 Következő »