2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 

Az ártándi közúti határátkelõhelyen a rendõrök három moldáv állampolgárt irányítottak vissza Romániába.

A tetétleni körzeti megbízott elfogta azt a helyi férfit, aki kihasználta, hogy idõs szomszédja kórházba került és annak lakatlan házából szinte mindent elvitt.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfit.

A rendõrök elfogtak két helyi férfit, akik a gyanú szerint elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 27 éves L. Gáborral szemben, aki a nyitott ablakon mászott be a sértett lakásába.

A debreceni rendõrök távoltartást rendeltek el a volt élettársát zaklató férfival szemben, mivel azonban azt is megszegte, így szabálysértési õrizetbe vették.

A megyei rendõr-fõkapitányság rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Elfogatóparancs volt érvényben azzal a román állampolgárral szemben, akit a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei fogtak el Ártándon.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfiakat és az általuk eltulajdonított ékszereket.

Új autókat kapott a BRFK2015-02-19 11:37:59

Összesen 204 új gépjármûvet vehetett, illetve vesz át a közeljövõben a Budapesti Rendõr-fõkapitányság, az autók a kerületi rendõrkapitányságok, a bûnügyi szervek, valamint a közlekedésrendészet és a közrendvédelmi egységek munkáját segítik.

A rendõrök Debrecenben elfogtak két férfit, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Debreceni Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly szeptemberben ittasan ütött el egy gyalogost a cívisváros belterületén. Szintén börtönt kértek társára, a gázoló autós tulajdonosára, aki tudta, hogy a másik ivott, mégis átengedte neki a volánt.

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 24 éves M. Zsolttal szemben, aki egy lezáratlan, idegen gépkocsiba beült és nem akart onnan kiszállni.

A hajdúszoboszlói rendõrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik Nagyhegyesen összeverekedtek.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 32 éves hajdúhadházi lakossal szemben.

A debreceni rendõrök egy nõt vettek szabálysértési õrizetbe.

A hajdúnánási rendõrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához.

Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök azzal a 43 éves férfival szemben, aki Hajdúnánáson a kutyájával ráijesztett egy kisgyermekre.

Valentin-napon Debrecenben a rendõrök elõadással hívták fel a figyelmet a családon belüli, fõleg a nõket érõ erõszakra.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei segítettek egy idõs asszonynak, aki éjszaka a hidegben a Nagyállomás peronján céltalanul sétált.

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

Hagymának álcázta2015-02-16 10:54:42

A debreceni rendõrök elfogtak egy férfit, aki egy áruházban csalással akart olcsóbban húshoz jutni.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint február 14-én 12 óra 10 perc körüli idõben a 42-es számú fõúton egy személygépkocsi közlekedett Berettyóújfalu felõl Földes irányába, amikor a 31. kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között áthaladt a szemben lévõ sávba, és letért az útról.

Drogügy miatt keresték2015-02-16 09:28:10

A hajdúnánási és a balmazújvárosi rendõrök is körözött férfiakat fogtak el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végzõdtek.

« Előző « 8. oldal » 10 11 12 13 14  ... 25 Következő »