2024. április 27. Szombat, Zita.
 


A Kenézy Gyula Kórház és a Gróf Tisza István Kórház vezetõi október 3-án megállapodtak abban, hogy áttekintik a szakmai együttmûködés lehetõségeit – mondta el Dr. Muraközi Zoltán fõigazgató.


Futsal - A nyertes elsõ félidõ után végül döntetlennel kellett megelégednie az MVFC-nek.

Berettyóújfalu, 2011. november 17., csütörtök (MTI) – Sikert hozott a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány és Mûvészetoktatási Intézmény budapesti jótékonysági aukciója: a kikiáltási ár háromszorosaként befolyt mintegy 1,5 millió forintból várhatóan a tanév végéig megoldódik a szervezet mûködtetése.

Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk. Ács Zoltán, 14 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. október 13-án Debrecen, Tégláskert u. 68. szám alatti otthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

Berettyóújfalu - A vöröskeresztes alapeszmék és az iskola nevelési értékei találkoznak a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában.


Még a nyári szabadsága alatt sem tudta letenni a kamerát a Berettyó TV stúdióvezetõje, Kari Sándor. Meg is lett az eredménye: az elmúlt héten különdíjas lett a Székelyföldön készített dokumentumfilmje.

Berettyóújfalu - Az MLSZ-ben megtartották a férfi futsal Magyar Kupa nyolcaddöntõjének sorsolását, melyen eldõlt, a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu az Üllõ FC Csõ-Montage ellen vívhatja ki a legjobb négy közé jutást.

Berettyóújfalu – A MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának csak a gyõzelem elfogadható a mérkõzésen.


Beled, Berettyóújfalu – A hétvégén Beleden rendezték meg az ifjúsági és junior fekvenyomó magyar bajnokságot, ahol a berettyóújfalui Bihari Szabadidõ és Sportegyesület versenyzõi 4 arany, 1 ezüst és 3 bronzérmet szereztek.


Berettyóújfalu – A hazaiak szép sikert arattak a már-már mumusnak számító gyõriek ellen.

Berettyóújfalu, Földes – Csütörtökön hajnalban Berettyóújfalu Rendõrkapitányság ügyeletére arról érkezett bejelentés, hogy a 42-es számú fõúton a Földesi utca irányából több személy dobálja az úton haladó gépjármûveket és egy gépkocsit már megrongáltak.


Futsal – Lendületet adott a Kiskunfélegyházán aratott gyõzelem a Mezei-Vill FC nõi elsõ osztályú csapatának, hiszen az élvonalbeli újonc szombaton hazai pályán újra diadalt aratott! Mégpedig kiváló ellenfél, a Ferencváros ellen nyert 6-5-re a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ahol elõször ünnepelhetett NB I-es sikert.

Berettyóújfalu, Debrecen - L. Ritók Nóra grafikusmûvész, tanár, tankönyvszerzõ, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény igazgatója, aki a hátrányos helyzetû gyermekek nevelését-oktatását vállalta fel, 2016-ig a Magyar Tehetség Nagykövete.

Berettyóújfalu - A vöröskeresztes alapeszmék és az iskola nevelési értékei találkoznak a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában.


Futsal - Elsõ élvonalbeli gyõzelmének örülhetett az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata a hét végén; ráadásul idegenben szerezte meg a három pontot az együttes.


Az ünnep a különbözés, az élet legfõbb rangja – idézte Márai Sándor gondolatait Orosz Béláné Farkas Réka lelkész a református templom szószékérõl az ’56-os megemlékezés alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten.

Berettyóújfalu - Kiskunfélegyházán vendégszerepel vasárnap az MVFC nõi élvonalbeli futsalcsapata. Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai két hét szünet után lépnek újra pályára a bajnokságban.


Berettyóújfalu - A Hajdúgabona Zrt. csaknem egymilliárd forintból korszerûsítette a berettyóújfalui õrlõüzemét.

Berettyóújfalu - Negyvennégy embernek ad munkát a berettyóújfalui malom, amit a Hajdúgabona Zrt. csaknem egymilliárd forintos ráfordítással korszerûsített a közelmúltban.

Berettyóújfalu, Debrecen - Egy 21 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe a debreceni rendõrök, aki tegnap késõ este Debrecen, Petõfi téren lévõ sörözõ és a Homokkerti felüljáró között, fallal ellátott sötét területen egy hajléktan férfit megtámadott.

A két napos rendezvényre a XIV. Bihari Számadó Napokon több százan látogattak el óvodáskorúaktól az idõsekig, ahol a következõ kiállítók vettek részt:

Számot adtak a bihariak2011-10-16 20:07:15


Sorrendben a 14. Bihari Számadó Napokat rendezték meg a berettyóújfalui Kabos Endre Sportcsarnokban, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Berettyóújfalui, a megyei Agrárkamara szervezésében.

A víz, ami összeköt2011-10-16 19:41:14


Olasz, francia, német, horvát, román szavak „zavarták meg” Biharország fõvárosának, Berettyóújfalunak amúgy is pezsgõ hétköznapjait. Tíz európai város küldöttsége vett részt „A víz, mint gazdasági tényezõ” nevet viselõ konferencián, illetve a kísérõ rendezvényeken.

Hajdú-Bihar - A munkaügyi központ igény szerint segít a munkaadóknak a megfelelõ dolgozók kiválasztásában is.

Berettyóújfalu – A K&H gyógyvarázs program ismét játékokkal és könyvekkel járul hozzá a beteg gyermekek gyógyulásához.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 « 17. oldal » 18 19 20 21 22 23  ... 27 Következő »