2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 


A múzeum közleményét olvashatják.

Összefogás a jövõért2012-04-14 14:51:54

 

A Berettyóújfaluban és a környezõ településeken mélyszegénységben élõk integrációjáért szerveztek konferenciát április 12-én Berettyóújfaluban.

 

 


Berettyóújfalu – Az egészségügyi intézmények állami kézbe vétele a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházra is vonatkozik és némi átalakítással jár annak mûködésében.

Interjú Ökrös Árpáddal(berettyohir.hu portál által), aki április elseje óta a Berettyóújfalui Hivatásos Tûzoltóparancsnokság parancsnoka. A tûzoltó õrnagy szívesen beszélt új feladatairól, az itteni laktanya felszereltségérõl, s azt is megtudhattuk, sport nélkül lehet élni, csak nem érdemes.

Mesekert Berettyóújfaluban2012-04-11 09:47:06

A berettyohir.hu által leközölt hírt és képeket láthatják! A nyiladozó tavasz elsõ jeleit kerestük városunkban - hogy lencsevégre kapjuk és megoszthassuk önökkel, amikor rátaláltunk a Tavasz körúton erre a mesébe illõ kertre

Futsal – 10–1-es arányban ütötte ki a Mezei-Vill nõi szakasza az élvonalbeli futsalbajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában a Kiskunfélegyházát. Érdekesség, hogy a találkozón legalább egyszer minden újfalui játékos bevette az ellenfél kapuját. Az MVFC következõ megmérettetése április 21-én lesz, akkor Szegedi AK Boszorkányok otthonába látogatnak Pallai Gábor tanítványai.

A 29 éves S. Andrea állítja, hogy szexelt az õrrel a börtönben. A nõt azzal vádolják, hogy begyógyszerezte, megszurkálta, majd felgyújtotta férjét.

Szombaton került megrendezésre az 5. Sziszi-kupa - a fotóra kattintva képgaléria nyílik!

Ültessünk fákat!2012-04-07 11:12:41

Berettyóújfalu város önkormányzata tájékoztatja városunk lakóit, hogy 2012. április 19-én fásítási akciót szervez  - a szervezõk felhívása.

Berettyóújfalu városának polgármestere exkluzív nagyinterjút adott honlapunknak – köszönjük az olvasói kérdéseket, ezek mellett a saját felvetéseinkre is válaszolt Muraközi István. A beszélgetést terjedelmi okok miatt két részletben közöljük, az elsõ etapban a hivatalos, közérdeklõdésre számot tartó ügyeket tárgyaljuk – moziról, lakossági fórumról, parkolásról, s sok egyéb másról lesz szó.

Berettyóújfalu – A Jehova tanui kongresszust szerveztek a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban szombaton.


Hajdú-Bihar megyében a mai napon került sor a katasztrófavédelem területi és helyi szervei vezetõinek kinevezésére.

Futsal - Az ELTE SE-vel, a Kiskunfélegyházi Mókusokkal és a Szegedi AK Boszorkányokkal játszanak majd.


Rendkívüli testületi ülésen hozott fontos döntéseket városunk képviselõ testülete március 19-én.

Bezár a TIGÁZ2012-03-22 09:53:35

Nem üzemelteti tovább berettyóújfalui és hajdúhadházi fiókirodáit áprilistól a TIGÁZ Zrt. A cég közleménye szerint azért döntöttek így, mert a forgalmi adatok szerint a telefonos és elektronikus ügyintézés egyre népszerûbb a felhasználók körében. A TIGÁZ Zrt. ezért korszerû online szolgáltatást biztosít és felkészült munkatársak segítik a telefonos ügyintézést.


Berettyóújfalu. Korszerû termék (LED-es lámpatest) gyártásával teremt új munkahelyeket egy hátrányos helyzetû térségben a Mezei-Vill. Kft. azzal, hogy Berettyóújfaluban már építi a korszerû lámpagyárát.


Bozsik Labdarúgó Utánpótlás Program nemzetközi találkozója Berettyóújfaluban.


Bozsik Labdarúgó Utánpótlás Program nemzetközi találkozója Berettyóújfaluban.


Futsal – A sereghajtó Nagykáta otthonában lép pályára hétfõ este az MVFC Berettyóújfalu a férfi elsõ osztályú futsalbajnokság huszadik fordulójában. Az esélyek mindenképpen a vendégek mellett szólnak, akik a tabella második helyén állnak.

Nõnapoztak a nyugdíjasok2012-03-09 15:36:17

A Nemzetközi Nõnap elõestéjén a Berettyó-parti Nyugdíjas Egyesület tavaszváró mûsorral adózott hölgytagjainak a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ színháztermében.

Berettyóújfalu - Díjakkal, oklevelekkel is kifejezte megbecsülését sokszoros véradóinak Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar megyei és a területi Vöröskereszt.


Hirtelen beindultak a dolgok. Emberek jöttek-mentek az udvarunkon, és ki-be járkáltak a házból. Lepakoltak, szerszámokat hoztak, különbözõ emelvényeket állítottak fel az udvarunkon, és egy nagy rakás téglát pakoltak le a kocsibejáró kellõs közepére
.

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága által jóváhagyott, üzemterv szerinti fakitermelési munkák kezdõdnek február utolsó napján Berettyóújfaluban (a 47-es számú fõút mellett, a vasúti átjáró és a Berettyó folyó közötti szakaszon).

Berettyóújfalu 20522012-02-29 11:56:32

A Polgármester Úr már tizenkettedik ciklusát tölti a város élén, hála a kétharmados parlamenti többség törvényalkotó tevékenységének. A gazdasági világválság még mindig tombol, így a városvezetés is újabb és újabb bevételnövelõ rendeleteket kénytelen hozni.

Szerdán reggel a 42-es számú fõút és a 4214-es út keresztezõdésében, Berettyóújfalu és Mezõpeterd közötti szakaszon, egy szerb kamion személygépkocsival ütközött.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 « 14. oldal » 15 16 17 18 19 20  ... 27 Következő »