2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Rangadót nyert az MVFC2012-01-19 12:24:54

Idegenben gyõzték le a forduló elõtt harmadik helyen álló Aramis csapatát.

Önkéntes véradókat várnak

2012. február 3-án (pénteken), 9-13 óráig

a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság épületében.

A véradáshoz feltétlenül szükséges arcképes személyazonosító igazolvány, lakcím- és TAJ kártya.

 


2012. január 19. és 23. között tizenkettedik alkalommal rendezi meg közösen a magyar kultúra napjához kapcsolódó rendezvényeit Berettyóújfalu Város Önkormányzata és Nagyvárad Megyei Jogú Város Önkormányzata. Rendezvényeinkre – melyekre Berettyóújfaluban, illetve Nagyváradon kerül sor –  tisztelettel meghívok minden érdeklõdõt.

Muraközi István polgármester

 


Futsal - Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában lép pályára az MVFC Berettyóújfalu.

 

Berettyóújfalu - A magyar kultúra ünnepe a nagyváradiak és berettyóújfaluiak szervezésében.

 

A magyar kultúra ünnepe alkalmából immár tizenkettedik éve szervez több mint egyhetes rendezvénysorozatot a Megyei Népfõiskolai Egyesület és a Bihar Megyei és Nagyváradi Civil Szervezetek Szövetsége. A programok Hajdú-Bihar megye több településén és Nagyváradon zajlanak.

Futsal - A Szegedi AK Boszorkányok ellen lép elõször pályára idén tétmeccsen a Mezei-Vill nõi csapata.

Berettyóújfalut egy szép, (sõt, egyre szebb!) nõhöz tudnám hasonlítani. A szép nõk pedig nem szeretnek unatkozni, szórakoztassuk tehát, szervezzünk neki programokat – hogy aztán észrevétlenül õ kezdjen el szórakoztatni minket.


Kevés hasonló nagyságú város büszkélkedhet azzal, amivel Berettyóújfalu: elkészült a várost átszelõ kerékpárút 2012 elejére.


Kívül, belül megújult a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat Berettyóújfalui Irodája. Az ünnepélyes átadó január 11-én volt.

Futsal - A berettyóújfaluiak az utolsó percben kapott góllal szenvedtek vereséget.

 


Felhívjuk minden kedves látogatónk figyelmét, hogy a
Berettyóújfalui Sport Egyesület centenáriuma alkalmából rendezett kiállítás már csak 5 napig látogatható a Bihari Múzeumban!
Bõvebb információ:

 

Megkezdõdött a kormányhivatalok járási hivatalainak kialakításáról szóló társadalmi egyeztetés


A 2012-es év elejére elkészült a Gróf Tisza István Kórház elõtti Orbán Balázs tér rekonstrukciója is. Az ünnepélyes átadó január 6-án volt.

Futsal. Megkezdõdik hétfõn a férfi élvonalbeli futsalbajnokság következõ felvonása, az alapszakasz tavaszi idénye. Az MVFC Berettyóújfalu remek helyzetbõl várhatja a bajnokság folytatását, hiszen õszi teljesítményének köszönhetõen a tabella élén telelt.

Berettyóújfalu - A leghátrányosabb kistérségek számára írták ki a közösségi közlekedés fejlesztését célzó pályázatot.


Debrecen – A Berettyóújfalu Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat fk.Lakatos Dávid Szilveszter, 14 éves intézeti nevelt eltûnése ügyében, aki 2011. november 14-én Debrecen, Tégláskert u. 68. szám alatti otthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, azóta tartózkodási helye ismeretlen és életjelt magáról nem adott.

 

 

Röpke 15 hónappal azután, hogy 2010. augusztus 28-án összeomlott a város szívében álló, 1927-ben épült baptista imaház, december 17-én felavatták és birtokba vették az újat a hívek.


Berettyóújfalu - Fizetõssé vált a parkolás Berettyóújfalu belvárosában december elsejétõl. A településen összesen hat zónát alakítottak ki, ahol – egységesen – félóránként száz, óránként kétszáz, egész nap pedig hatszázötven forintért várakozhatnak a jármûvek.

Berettyóújfalu - Egységes áron, óránként 200 forintért várakozhatnak az autósok a belvárosban.

Õszi elsõ a Mezei-Vill2011-11-30 17:40:22


Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkõzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

 

A berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola által megnyert, szervezett és koordinált TEHETSÉGSEGÍTÕ HÁLÓZAT KIALAKÍTÁSA  A BERETTYÓÚJFALUI KISTÉRSÉGBEN címû pályázatban, amely 2011. augusztus 30 - án lezárult, a csökmõi iskola is aktívan részt vett. 

Berettyóújfalu, Tolna – A nyolcadik forduló következik a nõi futsalosok küzdelemsorozatában. A mezõny hajdú-bihari gárdája, a pillanatnyilag ötödik helyen álló Mezei-Vill a Tolna-Möszi FSE csapatának otthonában vizitál, az összecsapásra vasárnap 17 órától kerül sor.

A berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola által megnyert, szervezett és koordinált

TEHETSÉGSEGÍTÕ HÁLÓZAT KIALAKÍTÁSA  A BERETTYÓÚJFALUI KISTÉRSÉGBEN címû pályázat 2011. augusztus 29 -én megrendezendõ projektzáró konferenciával ér véget.


Közmeghallgatást tartott Berettyóújfalu képviselõtestülete november 24-én. Amint az várható volt, a megjelentek szószólói az elfogadott és december 1-tõl életbe lépõ parkolási rendeletet bírálták.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 « 16. oldal » 17 18 19 20 21 22  ... 27 Következő »